Originally Posted by
Vizyonist
Neyse önemli olan bir hatanýn kabulü ve þimdi daha çok sevdim seni, gerçi sende yaþýmý nereden bileceksin ya neyse, bende aksine sahipli kaðýtlar da nedense para kazanýyorum, önemli olan hissenin doðru zamanda ve güzel fiyatlardan alýnmasý ve dikkatli takibi bende deðiþmeyen unsurlardýr.Diyelim ki aldýk ve hisse düþtü hiç paniklemem ve beklerim yine mutlaka yerine gelir hatta daha da yüksekden satarým, geçen gün Nibaþ da yaptýðým gibi, gelelim Galip' e sevilir ya da sevilmez fakat hisselerine sahip çýkan biridir yýllardýr bilirim bizler ise kârýmýzý paramýzý biliriz o yüzden bu kaðýdýn sayfasýnda yazdým, henüz bende de hisse þu anda Yok, eðer Salý günü 1.20 lerin altý alým fýrsatý verirse hiç arkama bakmam alýrým çünkü 1.56 gördüðü son seans da hisse en büyük iþlem hacmine ulaþtý ve aðýrlýklý ortalama ise 1.39 gibi yüksekde kaldý, kanýmca bir hedefi vardý ve endeks 12.400 den itibaren hýzlý düþüþe geçince 1.44 ler den itibaren 1.20 lere kadar endeksi de arkasýna alarak silkeleme çabasýna girdi diye kendi görüþümü sesli olarak düþüyorum.Bu arada herkesin 23.Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýný Kutluyorum, bol kazançlar diliyorum.
Yer Ýmleri