Bugün vermiþ olsa yollardý kapanýþta..
Ben bunu þöyle okurum: Metro yatýrým 1 milyon mal almýþ , maliyetin önemi yok.. Büyük hareketin baþlangýcýnýn teyididir bu bana göre..Hayýrlý olsun ortaklara..
Bugün vermiþ olsa yollardý kapanýþta..
Ben bunu þöyle okurum: Metro yatýrým 1 milyon mal almýþ , maliyetin önemi yok.. Büyük hareketin baþlangýcýnýn teyididir bu bana göre..Hayýrlý olsun ortaklara..
Hep yukarý yaparak olmaz bu iþler , döke döke silkeye silkeye götürürler
Yani büladerim sen yapmasan baþkasý yapacak bu devran böyle devam edecek. Neyse ki yine 1,11'den dalmýþsýn ya daha tepeden girsen nolacak? Kim almýþ kim satmýþ incelemedim ama tepeden de gidiyor deyip dalan olmuþtur. Aylarca 0,90 - 1,00 arasýndaydý ama geldiniz gemi kalkýnca bindiniz. Hisse gider mi gelir mi bilmem. Giderse bol kazançlar medcezir suyunu çekerse de bol sabýr dilerim.
.....
...
E6633 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iþlere belli olmuyor arkadaþlar. Hisse gitmeyecek düþüncesinde olup almasanýz patron uçuruyor. Bak almadýn gör bak nereye uçtu. Piþman etmeyi amaçlýyor sonra lan daha gider düþüncesine kapýlanlar yeterince girdimi kilitliyorHisse uçacak kaçacak deyip gemiye binince de fazla yük var deyip gitmiyor. Yani arkadaþlar tamamen matematik...
Sanal fiyat hareketleriyle psikoloji ve mantýk kullanarak milletin elindeki malý almak amaç. Baþka ne olacakKendi bu iþlerden anlayacaðýný sanmýyorum. Paraya kýyýp amerikadan ordan burdan getirmiþ olabileceði binlerce dolar maaþlý elemanlarý yapýyordur belki de. Kim bilir? Senaryo bu çizim senden gibi. Neyse ben bilmem tahmin yürütüyorum. Kimseye al sat demiyorum. Yatýrým tavsiyesi vermiyorum. Herkese bol kazançlar
Herkes farklý yorum yapmýþ bakýn yukardan soluksuz düþmesi yüklü birine mal itelenmis.tepki bile yapmadý yarýn iniþli çýkýþlý olucaktir ..adam stop koyamadý büyük ihtimal þimdi.hayalarindan yakalamýþ herif iþi zor.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri