galip birine sattý ben baþka hisselerler uðraþacaðým siz bunu götürün asýl amaç bu hisselerin hepsini bir noktada birleþtirmek mi acaba mesala en ucuz kalan hisse bu elbet bir noktaya gelince avgyo-vangd-metro-atlas bir deðiþiklik olacak ama ne bakalým sabýrla bekleyelim.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Brüt takasa girmemesi için sebep var adam kral vurguncu diðer spekülatörlerden farký tayyipin adamý veya öyle gösteriyor
Sent from my D6603 using hisse.net mobile app
taban olmayacak görüntüsü var. bu haberden sonra yükselecek görünüyor..1,31 üstü olabilir... galip bu tavanda yaptýrýr belli olmaz... ytd....
Bakalým ne yapacak...
Avtur da sattý onu niye vermedi acaba akþama da onunkini gönderir mepette yaptýðýnýn aynýsý.Öðle arasý bi kurum öðleden sonra baþka kurum.Öðle arasý gönderdiðinde satýþ bitti algýsý oluyor ama akþam gelen haberle aaa baþka biri örnek Avtur da satmýþ tüh onu düþünemedim demeyin sonra biz yandýk siz yanmayýn bunlarýn ekmeðine yað sürmeyin.
Sadece bu hisselerde yapsa eyvallah derim euyo onu da Galip halletti önce 0.92 den 1.10 sonra kaðýdý al burdan 0.76 yap.Kendi yapmýyor adamlarýna yaptýrýyor
hayýrlý olsun metroda 8 milyon 360bin satmýþ...sabah bahsettiðimi yapmýþ malý kucaða býrakmýþ maalesef arkadaþlar
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri