170 bin lot 1.35 ten alacaktýn da öðlenden beri 1.35 te duran hisseye neden dokunmadýn 😊 çok tatlýsýn spek çok 😂😂
Ytd aman haa
SM-A700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
170 bin lot 1.35 ten alacaktýn da öðlenden beri 1.35 te duran hisseye neden dokunmadýn 😊 çok tatlýsýn spek çok 😂😂
Ytd aman haa
1.39 dan verdiklerin bunda deðildir bence dün ki hareketin sebebini merak ediyorum neydi sizce
Yönetim Kurulu;
Þirketimizin mevcut 30.000.000TL tutarýndaki Kayýtlý Sermaye Tavanýnýn 100.000.000TL'ye çýkarýlmasýna,
ayrýca, Sermaye Piyasasý Kurulunca (SPK) verilen kayýtlý sermaye tavaný izninin geçerlilik süresinin 2017 yýlý sonunda dolacak olmasý sebebiyle, yukarýda alýnan Kayýtlý Sermaye Tavaný artýrým talebimizle birlikte, Kayýtlý Sermaye tavaný geçerlilik süresinin 5 yýl (2017-2021) daha uzatýlmasý amacýyla Þirket esas sözleþmesinin "SERMAYE VE PAYLAR" baþlýklý 11. maddesinin tadil edilmesine gerekli izinlerin alýnmasý için Sermaye Piyasasý Kuruluna baþvurulmasýna
Aþaðýdaki þekilde yeniden düzenlenen tadil metni hakkýnda SPK'dan gerekli izin ve onay alýnmasýnýn akabinde Esas Sözleþme Deðiþikliði izni alýnmak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðýna baþvuruda bulunulmasýna,
Yukarýda belirtilen izin ve onaylar alýnmýþ olmak kaydýyla yapýlacak Esas Sözleþme deðiþikliðinin yapýlacak ilk genel kurulda ortaklarýn onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600501
Kapa yolladýpý haberlerle milletin kafasýný karýþtýrýyor.
Harbi öyle. Gecen 30 milyona cikartiyordu. Simdi 100 milyon diyor. Ama mevcut bes yil daha uzattik diyor. Bi b.k anlamadim
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : Bülent; 13-04-2017 saat: 09:39.
Yer Ýmleri