Endeks -0.14%, biz ise -2.82%
Hedef endeks düþüsü x 20, yavrum benim. Bu karlýlýða ve temettüye raðmen her gün kendini geliþtiriyor.
Endeks -0.14%, biz ise -2.82%
Hedef endeks düþüsü x 20, yavrum benim. Bu karlýlýða ve temettüye raðmen her gün kendini geliþtiriyor.
haklý çýkmak istemezdim çünkü hergün zararým büyüyor ...biriktirdiðim paramýn hergün ekranda azalmasý kýt kanaat zorluklarla kazandýgýmý asgari ücretin biraz üzerindeki aylýgýmla , mevduat düþük borsada deðerlendirelim düþüncesi beni yaktý en az 1 yýllýk asgari ücretin biraz üzerindeki paramý kaybettim þu anda...hýzlý para kazanma hýrsý deðil bu yaptýgým, sadece parayý koruma enflasyona ezilmesin diye...ama kimin kucagýna düþmüsüz ...firmanýn kagýdý nefes aldýrtmadan düþtü ve patronu bile kendi kagýdýný almýyor sanýrým...biliþim sektörü kendimce ucacak kaçacak saglam diye düþünüyordum aman aman teknoloji ve bu hisse alakasý yok uzak durmak lazým...11,60 larda ve üzerinde kalmadýgý sürece kimse almamalý bence...
patronuda tanýnan bir sima bravo ne diyelim...patron hep kazanacak.
DÜZEN DEÐÝÞÝR DÜZÜLEN DEÐÝÞMEZ.
al-sat deðildir.
Ekranda takip ettiðim ve en yüklü girdiðim hisse bu. En çok düþen de hep bu.
Erol, Erol. Çaktýn bize Erol.
Yine daðýtýyorlar malý, yine. Önceden garanti girerdi toplardý arada. Þimdi her gelene mal var.
Son düzenleme : Compera; 06-03-2020 saat: 11:18.
Altay kardeþ bu indekste
Bir filim var hakkýmýzda hayýrlýsý
Ben yine iyi bir bilanço bekliyorum senin görüþün nasýl bilanço konusunda.iyi akþamlar eski dost
Bende iyi bir bilanço bekliyorum...
ciro, faliyet karý ve esas faliyet karýnda geçen seneye göre üzerine koymuþtur diye düþünüyorum...
karlýlýk da iyi olacaktýr...
Burada þöyle bir durum var....
gayrimenkul projesinden bu sene bilançoya giren bir gelir yok ise, çýplak olarak þirketin kendi iþinden kazandýðý parayý göreceðiz...
bu durumda benim beklentim...minumum 80 milyon tl kar beklerim...
eðer ki gayrimenkul iþinden bir þeyler gelirse çok daha iyi bir kar açýklayabilir....
indes deðerli bir þirket... yatýrým ve temettü hissesi...her sene üzerine koyarak büyüyor...
olmasý gereken , hakettiði gerçek fiyatý 30 TL civarýdýr...
eðer ki bir spek bu hisseyi sahiplenir ve operasyon yaparsa 60 - 70 TL ye kadar potansiyeli vardýr...
bu sene yada önümüzdeki sene bedelsiz sermaye arttýrýmýna gitmesi büyük olasýlýk...
inþallah birgün hakettiði deðere ulaþýr...
Sana bol kazançlar dilerim...Allah gönlüne göre versin...
Hepimizin gönlüne göre versin tanrým
Çok teþekkür ederim kardeþim.
Halka arz olduðu 2004 yýlýndan beri sýký takip ettiðim hisselerden biri indes...Fýrsat buldukça indes hakkýnda bilgi vermek istiyorum...Bundan sonra ara ara burada yazacaðým...
En çok sorulan sorulardan biri , yazýlým sektörüne girecek mi ? veya parakende satýþ yapacak mý ? þeklinde sorular geliyor...
Hemen bunun cevabýný vereyim...
Erol Bilecik bir çok röportajýn da aslýnda bu soruyu cevapladý...
Bu konuda hayal kurmayalým...indes bir distribütör ve toptancý....böyle bir yatýrýma gitmeyi düþünmüyorlar...
Hiç mi yatýrýmý yok bu þirketin derseniz...evet var...kendi iþlerine yatýrým yapýyorlar...Artim, indes in % 100 iþtiraki ve öncelikle azerbaycanda ve diðer türki cumhuriyetlerinde, ayný türkiye 'deki gibi daðýtým iþine girdiler...önümüzdeki yýllarda buradan ciroya ve karlýlýða önemli katkýlar gelecektir...
Yer Ýmleri