Sayın gri.4 TL en son 2014 sonunda c grubu sacmaligi olmadan önce görüldü.o zaman Egeli Co tarım 4 TL den 400 bin lotu spek ten alarak portföye devretti.sonra aynı Egeli 400 bin lotu 1,4 TL fiyattan Egeli portföye yani egelinin diğer cebine aktardı.aktardigi cep kendine özel cep.egeli bu hisseleri çok iyi bı yerden küçüklere devreder.bu yer dipten ...... Kat yukarıdan olur.ama ne zaman olur bilemem
Acerman,yukarıda yazdıklarımı oku da bı şeyler kap.
Sabah pencereden baktım.yapraklar yine dökülmüş.oglen bahçeye inip ,dökülen yaprakları temizleyen eğim.baska işim yok zaten
Finansmy, ne oldu! Hangi gerizekalı dortluleri yaktiginda satıyor diye içinden geciriyordun.simdi ben diyorum hangi gerizekalı bu fiyatlardan ...,
Her şey yerli yerine oturdu.kaybettigim yapraklar bahçede duruyormus buldum onları.bir tek benim keyfim yerinde herhalde.siz daha kaybettiklerinizi bulamamış olmalısınız.sabir,sabir
Kabadayilarin hepsi sus pus oldu,neredesiniz uzman arkadaşlar.yoksa görevinizi tamamladiniz mi.bu sayfaya sonradan türeyen ler neredesiniz.bak ben iyi. gunde de ,kötü günde de buradayım.siz şok a mi girdiniz.
Yer İmleri