[sıze=4]rakamla ve belge ile konuşalım dedim sonuç aynı ......... Ben bildim ben söyledim ile olmuyor ben evraklı delilli rakamlı yazdım yukarıda size hayırlı TRAŞLAR
[/sıze]
[sıze=4]rakamla ve belge ile konuşalım dedim sonuç aynı ......... Ben bildim ben söyledim ile olmuyor ben evraklı delilli rakamlı yazdım yukarıda size hayırlı TRAŞLAR
[/sıze]
Son düzenleme : investment; 21-02-2017 saat: 23:08.
550 000 lot RAYSG anladınız mı ? ?!! Dikkat edin rakamı görünce şoka girmeyin
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Ha unuttum bir de KLNMA yı da bayağı biriktirmiştim. Raysg ile klnma yı aynı dönemde toplamıştım. Önce klnma yaptı,şimdi raysg yaptı,inşallah bu senede YAPRK yapacak.yatırım tavsiyesi değildir. Ben hisse pazarlayan biri değilim,nerede ucuz kalmış dipte hisse var ben oradayım.
Benim savaşım sizin gibi yatırımcılar ile değil, speklerle ve onlarla işbirliği yapan patronlarla .
Ben de küçük yatırımcıyım ama artık büyükler gibi düşünüyorum.farzetki yaprak 3 milyon TL kar gösterdi,sanki o karı bize mi verecekti.cevap hayır.önemli olan et ve süt fiyatlarının artması ve yaprak sütün elindeki hayvan sayısının artması.hayvan derken yanlış anlamayın süt ineklerinden bahsediyorum
Ne bileyim burada yazan herkes bi alıngan olmuş.herkes bana seviye ve üslup dersi vermeye çalışıyor ama kimse yazdıklarına bakmıyor.
Yer İmleri