Alýntý Originally Posted by beyazsayfa Yazýyý Oku
Þirketin sahibi zaten borsacý. Adam zamanýnda global menkul deðerleri kurmuþ. Burada küçük yatýrýmcýnýn sabrýný test etti 6 sene boyunca.6 TL halka arz fiyatý, 6 sene sabýr testi. Þifre 6 larda saklý.sirketini isterse pul kadar deðersiz hale sokar, isterse pýrlanta madeni kadar deðerli hale getirir. Ona akýl vermek ,burada yazanlarýn haddi deðil.onun tecrübesi ve gücü yanýnda biz beklemekten baþka bir þey yapamayýz.

General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayýn ama haddi deðil demek kýsmýný kabul etmiyorum.Bu gibi söylemler gereksiz insanlarý hazretlerine çevirir.Galip gibilerine aða diyen adamlarýn aðzýyla konuþuyorsunuz.Seviyenizi bilmiyorum ama normal bir insan seviyesindeki birine yakýþtýramadým.

Ayrýca bu kaðýdýn Piyasa Yapýcýsnýn/Likidite Saðlayýcýsýnýn olmasý gerek helede sahibi borsacýysa çok geç kalýnmýþ utanýlacak birþey demek helede kaðýt 6 tl lerden gelmiþsse benim haddim demek.

Sürekli yatýrýmcýsýna kazandýran bir yapýya sahip olsaydý belki haddime deðil derdim.Ama benim fazlasýyla haddime!

Pay sahiplerinin þirket toplantýlarýna katýlmaya kadar hakký varken haddimize deðil demek ya katiline aþýk olmaktýr yada ölümüne yalakalýktýr.