“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pas gecmeyip faiz arttirmasini bekliyorum, eger arttirmazsa onumuzdeki gunlerde artacak borclara bagli doviz talebi ve tuketimdeki uzun sureli durgunlugun ardindan tekrardan yukselis egilimi baslamasiyla haziran daki ppkda 400 baz puan arttýrým yapmak zorunda kalýr, bunun bankalardaki reel faizlere yansýmasý ise cok daha yuksek olur
Þahsen bu dediðinizi yarýn yapma ihtimalleri bence yok. Faiz 24 zaten , 2 yýllýk tahvil %20.92 seviyesinde, enflasyon %19.70(sanýrým) merkez bu görüntüde neden faiz arttýrsýn ? Ýngiltere swap faizleri bizi zorluyordu spekülatif hareket için þuan o durumda yok ben yarýn faizde deðiþikliðe gitmeyeceðini düþünüyorum. Gelecek ay faiz indirebilir düþüncem vardý ama bu kur seviyesiyle o da çok kolay olmayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hayýr konu o deðil.
Ziraat'in þu ürününe yasal dayanak olmasý için yapýldý bu düzenleme.
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...eksli-hesaplar
Sozum meclisden dýþarý þu saatten sonra faiz indirmek gerçekten büyük saçmalýk, bankalarin bi döviz borç stoku bu durumdayken ki birsuru sebep var bu mumkun degil, sadece rasyonel bir yonetim olsa ufak bir matematikle yarýn faiz arttýrmasý gerektiðini düþünür ve yapardý, bencede çok düþük bir ihtimal ama yarýn bunun yapýlmamasýnýn sonucu aðýr olacak malesef
Yer Ýmleri