bahsettiðim kesim banka üzerinden alanlar hocam,tfx zaten açýk,dünkü düþüþte dolar tepki görmeden 40 kuruþ neredeyse geriledi bu fýrsat bankalar açýkken olsa kimse kaçýrmazdý ben kaçýrmazdým en azýndan,hafta sonu ve diðer tatillerde banka üzerinden makas çok yüksek oluyor o yüzden iþlem yapamýyoruz tfx için de kendime güvenmediðim için girmiyorum ,ben %35 civarý dolardayým kalanlar ppf'de duruyor fýrsat bulunca bozup alýrým 6.20 den bozayým 5.65 olur yine alýrým dünyasýnda deðilim onu yakalayan zaten ermiþ filandýr,ama yýllýk bazda düþününce tepe noktalarda olmadýktan sonra dolarda olan zarar etmedi sadece acele eden ya da panik yapan zarar etti,þimdi ben 3.48 den 4,81 den 5.72 den 5.89 dan elimde dolar tutuyorum bunca zaman aldýðým dolar faizini de ayrýca aldým,bunun dýþýnda birçok defa da al sat yaptým ama hiçbir zaman terste kaldýðýmda satmadým,örneðin dolar 5.15 lere kadar düþtüðünde ben çoktan düþtükçe almaya baþlamýþtým ve 5.41 idi ortalamam 5.74 te sattým sonra 6.20 e kadar gitti kýsmet,þimdi de öyle düþünüyorum düþerse alýrým çýkarsa zaten elimde yeterli dolar var,bunun için de günlük faizde ya da günlük ppf'de devam ediyorum.
Petrol dibi bulunca yada biz o kanaate varýrsak Ak portföy petrol fonu alýnabilir, ama onu sepete koymamak lazým etrafa bulaþýyor.
Geçen yumurtaya yatýrým yapmýþtým(30'lu aldýmdý), ben aldýktan sonra Irak alýmý kesince fiyatý %50 düþmüþ, bu gün BÝM'de gördüm, sudan ucuz yumurta.Külliyen zarar ettim.Emtia seçerken dikkat edecem artýk![]()
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri