Originally Posted by
eðitimci
þirket 2017 2. yarýsýnda eþ zamanlý sermaye azaltýmý ve kademeli sermaye arttýrýmý ile ortalama Fiili dolaþým deðeri 9,4 milyon olmakta ve B ye geçmek için gerekli olan 10 milyon TL yi geçecememektedir mi þimdi arkadaþýmla incelem sonucu bunu bulduk 6 aylýk
ortalamayý toplayýp bölersen tamam ama fiili dolaþýma göre iþ deðiþiyor maliyetim 1.21 zarar yok ama yarýn son bir teyit edecem baþka bir arkadaþtan ona göre kalacaðým ya da çýkacaðým ha ben ne dedim B grubu beklentisi olursa diye olmazsa durmam Karizma bene emin deðilim sende tama emin olmadan tekrar hesapla b grubunu terzico senden kültürlü olduðum kesin ben insanlarýn moralini bozmayýn anlamýnda susun dedim yoksa benim gibi herkesin hakký var yazmaya ama bak ben b grubu fiili doalþým direnç yazýyorum ve þart b gru olacaksa dedim ilk günden beri ha bana pazarlamacý diyecek olan varsa zekasýndan þüphe duyarým 1.21 maliyet ve kaðýt en fazla 1.33 görmüþ ve bu kaðaýda yüklü giren enayidir bende girmedim ve girdiðim lot 8 bin lot
12 kademe için mal pazarlanmaz artý mal pazarlama ya da milleti yanlýþ yönlendireck kadar þeref yoksunu deðilim borsacý da deðilim 1.31 benim için önemliydi ha B grubu olamaz millet ümidi keser bi bakarsýn piyasa yapaýcý anlaþmasý haberi uçar ama burasý zaten düþük eskinin0.50-.060 arasý galiba artýk aldým sattým þu bu demiyecem yarýn belli olur b grubu bugün bunu araþtýracaðým sadece son yazým ister uçsun ister düþsün herkese bol kazanç ve hayýrlý cumalar þimdiden yatýrým batýrým tavsiyesi deðildir
Þuanda 6 aylýk ortalama tam olarak 1,12 isteyen tek tek hesaplasýn,,sermayesi 9,037*1,12=1012 yani B grubuna geçiyor...
"Duyduðumuz her þey kanaattir, vak'a deðil; gördüðümüz her þey perspektiftir, gerçek deðil..."
Yer Ýmleri