Ale 24,64% MK
Ale 24,64% MK
Aracý kurumlar arasý da farkediyor. Daha önce çalýþtýðým kurumda 9'dan sonra alým veya satým yaptýðýmda hemen hesabýmda gözüküyordu. Þu an çalýþtýðým kurumda saat 14'den sonra gözüküyor iþlem. Blokeyle ilgili sorun yaþamadým þu an ki kurumda. Bir önceki kurumda adet girdiðimde yetersiz bakiye derse adet deðil tutar girerek çözmüþtüm problemi.
Dadaloðlu saðolasýn. Sen olmasan ALE nin akibetini ögrenemeyacegiz. Bu þimdi 3 gunluk mu yoksa haftaya Cuma ya kadar mi.
Birde ben telefonla ariyorum olmuyor akbank sitesinden bakýyorum göremiyorum. Siz nereden bakýyorsunuz fiyata.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bloke niçin sorun oluyor anlamadým.
Bende alýp satýyorum hiç sorun olmadý.
Hatta baþka bankanýn fonunu al diyince alým emri verdiðim miktar toptan kayboluyor.Saat 14.30 herþey yerine oturuyor.
Blokeyi takmayýn kafaya.
Hocam 60 bin liralýk alacakken 48 bin liralýk alýyorsun ve kalan 12 bin liranýz o gün nemalanmýyor, bu bir sorun deðil mi ?
Normalde o gün 5 birim faiz geliri alacakken 4 birim alýyorsunuz. 14 :30 da yerine oturduðunda yani blokaj kaldýrýldýðýnda, tefaþ üzerinden ppf'yi alma süreniz de bitmiþ oluyor, kalaný ile ertesi gün alým yapabiliyorsunuz.
Hayýr öyle olmadý, ne kadar al dediysem, o kadar aldý, 40, 50 TL iade etti, çünkü FIL belli bir miktardan aþaðý alýnamýyor.Onunla da bankanýn PPF'sini aldým.Ýade blokeyle alakalý bir mesele deðil.
Ayrýca ne kadar iade ederse etsin 14.30'da belli oluyor.O miktarlada kendi bankanýzýn PPF'sini alýn.17.00'a kadar alýnabiliyor.
Yer Ýmleri