Originally Posted by admustafa Bende hisse senedi iþlemlerimde bazen sat emri veriyorum diye al emri veriyorum. Olabilir böyle yanlýþlýklar. Yine de insan bir sinirleniyor kendine. Hayýr altýn fonu olarak da baya kötü bir fon Fiba'nýn fonu. Eheh.
Eywallah, ekran goruntusu olarak yazi demek istedim HEHE Originally Posted by admustafa Ekran görüntüsü gözükmüyor Sn.servetbey. Formülasyonu kýsaltayým demiþtim tutarsýzlýk oradan kaynaklýydý. Çözdüm problemi teþekkürler paylaþým için.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by gencparaci Ýgl oran bilen varmý HUAWEI KII-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Mk 18.15 Bir sen kaldin igl de cikta kurtul 😃
Originally Posted by admustafa Cumayý bilmez Sn.Webster 0.023033 Bugunden sonra o is bende 😃😃😃
Originally Posted by Webster Bugunden sonra o is bende 😃😃😃 Hadi bakalým 15 dakika sonra paylaþým gelir sn.myfinans'tan
Tzl 21 ......
Originally Posted by admustafa Hadi bakalým 15 dakika sonra paylaþým gelir sn.myfinans'tan Hala Cuma fiyatý devam ediyor
Originally Posted by r.lucas Fil ondan kotu 19.80 QNB ye mi geçelim o nasýl Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Forum Rules
Yer Ýmleri