Birleþme iptal
Birleþme iptal
hýrsýzlar þimdi baþka dolap cevirecekler bakalým nasýl bir çalma yöntemi icra edecekler
Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý AÞ, TSKB Gayri Menkul Ortaklýðý AÞ ile birleþmesi iþleminden vazgeçilmesine karar verildiðini bildirdi.*
Kaynak:*http://www.memursite.com/2017/07/isg...-vazgecti.html
yatýrým tavsiyesi deðildir.
en kötüsü
bu tür þeylerin tskb ve iþ bankasý gibi kurumsallaþtýðýný sandýðým þirketlerde de olabilmesi .daha önceki özkaynak durumuna ve açýklanan birleþme oranýna göre tsgyoda yüksek fiyattan ve hacimlerle alým yapmanýn mantýðýný çözememiþtim.demekki birileri önceden biliyormuþ.bu süreçte kimlerin alým yaptýðý spk tarafýndan araþtýrýlmalýdýr.þimdi muhtemelen tahtayý buyrun alýn durumuna da sokabilirler ama.herkes önceki durumuna göre pozisyonunu almýþtý.hemen nereden nakit bulsun veya diðer pozisyonunu kapasýn.
tahta nereye giderse gitsin þirketler bu þaibeden kurtulamayacaklardýr.
özellikle iþgyo ya açtýðým telefonda mahkeme durumunun olduðunu ve birleþmenin olmayacaðýnýn konuþulduðunu belirttiðimde böyle bir þeyden haberdar olmadýklarýný belirtmiþlerdi.madem mahkeme durumu doðruydu spk ya baþvuru ve anormal birleþme oranýný niçin açýklýyorsunuz.
hadi hepsini geçtim hala iptal nedeni ve aydýnlatýcý bir bilgi paylaþýmý olmamasý da kötü.eðer sorun sadece zamanýn yetmemesi ise birleþmenin yeni mali tablolarla tekrar yapýlýp yapýlmayacaðý da belirtilmeliydi.þirket yönetim kurulunun beceriksizlikleri sadece þirkete zarar vermiyor , k.y.nýn borsaya zaten az olan güvenini de bitiriyor.
yatýrým tavsiyesi deðildir
adalet isteyenlerin yeni hýrsýzlýk taktikleri biz sattýktan sonra gider
adamlarýn korkusu da yok.bir seans bile bekleyemediler .spk.iþini yapsa iþlemleri inceleyip kim bu iþten menfaat kazanmýþ bakar.
þirket te k.y.nýn maðdur olmamasý için tahtayý regüle etmek ve manüplasyona açýk býrakmamak adýna bugün için alým ve satým yapabileceðini açýklayabilirdi.veya buna benzer bir önlem alabilirdi.
normal þartlarda birleþme tsgyonun kurtuluþu gibi görülürken , birleþmeden vazgeçilmesi bu kadar Euro borcuyla ,tahtanýn bu tip hareketi tamamen spekülasyon hatta manüplasyondur.biryýllýk faizle elde edilecek gelirler tahtada 2 saatte gerçekleþmektedir.bu saatten sonra tahtanýn düþmesi veya yükselmesi bu gerçeði deðiþtirmez.
yatýrým tavsiyesi deðildir
bu þirketler hep görselde borçlular realde borçlarý yok alavere dalavere inenmýyorum halka acýk kýsýmlarý hep borçlu halka kapalý kýsýmlarý hep kar ediyor..bu sahte düzen böyle gelmiþ böyle gidiyor sahtekarlýkta sýnýr yok
Yer Ýmleri