-
Ekonomik büyüme açısından en önemli öncü göstergelerden olan Sanayi Üretim verisi Şubat ayında takvim etkisinden arındırılmış verilerde %5,1 azalış gösterdi.
ilgililere deyilecek o kadar laf var ki; "" Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim ""
-

Originally Posted by
chinawhite
3 ocak ve 22 mart tarihlerinde boşuna 5.80 e çıkmamış, belkide bir süre buralarda oyalanacak. ama bu cds arttığı sürece bakalım ne kadar dayanacak

CDS'i anlık bir göremedik. Bir gün öncekini görüyoruz hep.
-

Originally Posted by
rosense
vob topiğinde dolarla ilgili grafiği sordu bakmayınca bende sildim buraya taşıdım kıymet bilinir belki diye

Merhaba,
Formasyonun adı nedir?
Selamlar.
-

Originally Posted by
jmk99
Merhaba,
Formasyonun adı nedir?
Selamlar.
helal olsun iki gündür zaman zaman bu grafik ve ortalamaları hisse net ve kendi gönül verdiğim farklı forumda paylaşırım ilk defa merak eden bir dost görmek demek ki dedim doğru yoldayım ..
bu çizgiler denizkiraz42 isimli kullanıcı matriks için formül vermişti ben rakamlarla oynayarak en doğru olan ve kazandıracak hale getirmeye çabalıyorum teşekür ederim ...
-

Originally Posted by
jmk99
CDS'i anlık bir göremedik. Bir gün öncekini görüyoruz hep.
CDS çok büyük babaların oyun alanı. Küçük yatırımcıya sanırım müsait bir ortam değil. Bu nedenle de diğer enstrumanlar gibi derinlikli göstergelere ulaşım her kanaldan mümkün olamayabiliyor. Tıpkı çok çok pahalı ve özel bir yazılımın piyasada korsan kopyalarının da bulunmasının çok zor olması gibi.
-

Originally Posted by
rxpu
CDS çok büyük babaların oyun alanı. Küçük yatırımcıya sanırım müsait bir ortam değil. Bu nedenle de diğer enstrumanlar gibi derinlikli göstergelere ulaşım her kanaldan mümkün olamayabiliyor. Tıpkı çok çok pahalı ve özel bir yazılımın piyasada korsan kopyalarının da bulunmasının çok zor olması gibi.
CDS 2018 Ağustos Dolar sıçramasından sonra verilmemeye başladı.
Geçen sene Bloomberg anlık veriyordu....
-

Originally Posted by
rosense
helal olsun iki gündür zaman zaman bu grafik ve ortalamaları hisse net ve kendi gönül verdiğim farklı forumda paylaşırım ilk defa merak eden bir dost görmek demek ki dedim doğru yoldayım ..
bu çizgiler denizkiraz42 isimli kullanıcı matriks için formül vermişti ben rakamlarla oynayarak en doğru olan ve kazandıracak hale getirmeye çabalıyorum teşekür ederim ...
Dostum,
Kendi açımdan söyleyeyim,
Sesim çıkmıyor zaman darlığından ama
İncelemediğim grafiğin yok.
-

Originally Posted by
JAS
Dostum, Kendi açımdan söyleyeyim, Sesim çıkmıyor zaman darlığından ama
İncelemediğim grafiğin yok.
Benim yaş 54 oldu inanın borsa yada piyasalarda sanki 18-19 yaşında bir insanın öğrenme havesi varmış gibi hissediyorum kendimi
sonuçta bu şekilde yapmak insanların kendi menfaatına olacağına inananlardanım ...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri