-
seçimlerin yenilenmesi mümkün degildir zira bu sefer oy farkı 10 20 bn olmaz 100 200 binleri bulacagını catal dilli ve aveneleri çok iyi biliyor
aynı zamanda iran s400 birde secim derse ekonominin mina koyar
halep ordaysa arşın burda yiyorsa er meydanı
-
adamlar her şerlerini zehirlerini başkasına maaletmeyi görev olarak görmeye devam ediyorlar
yancısı bakanı yaptıkları acıklamalara bakıyorum da hala bunların peşine düşüp destek verenleri
neyse
-
Ankarada ekmeği %25 güncellemişler
bir halt olacağı yok.
-
Bursa da ekmek 1,25, çay ocağında çay 1,5 en ucuzu ekmek bence.
-
Dün Abdullah Gül konuşmuştu ama bugün Ahmet Davutoğlu işaret fişeğini atmış gibi ama yine de yuvarlak ifadeler .
https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...67718748442624
-

Originally Posted by
dimitris
babacan aprti kuruluşu için 2 kişiye teklifte bulunmuş biri reddetmiş
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
babacan aprti kuruluşu için 2 kişiye teklifte bulunmuş biri reddetmiş
İşin sonuna yaklaşıyorlar galiba, yavaş yavaş cesaret geliyor. Hiçbirinde ışık görmüyorum ama çok seslilik iyidir .
-
bu herifler seçim yeniletirlerse bu uydurma delilerle, s-400, iran krizi derken gerçek güçlerini iyi test ederler. Zengin adamın şımarık oğlu gibi her haltı yiyip bize birşey olmaz ki lan edebiyatı babasının parasının yettiği yere kadardır yalnız. Bunun en iyi örneğini zamanında abd new york ta trafik çevirmesinde ehliyetsiz yakalanıp, abd li polislere benim babam bakırköy emniyet müdürü lan kim olduğumuzu biliyor musunuz savunmasını yapan kalas vermiştir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri