-

Originally Posted by
rxpu
A101'de 2TL'ye satılan patatesler bitmiş, bugünkü fiyat 6TL diyorlar. Hayırlı olsun.
Para ile soğan alamadım abi ben. Yok. Bedava versen eve sokmayacağın çürümüş soğana para istiyorlar birde.
-

Originally Posted by
tospa
Para ile soğan alamadım abi ben. Yok. Bedava versen eve sokmayacağın çürümüş soğana para istiyorlar birde.
Bir de o 2TL'lik soğanların şekli bir garipti. Tabanı düzdü ve şarap karafı gibi bir şekli vardı. Tahminim o soğanları seçim öncesi piyasaya sürmek için erken söktüler tarladan.
https://www.youtube.com/watch?v=9a4PPLii8Ug
-

Originally Posted by
rxpu
A101'de 2TL'ye satılan patatesler bitmiş, bugünkü fiyat 6TL diyorlar. Hayırlı olsun.
ŞOK marketlerde de 2 tl lik etiketleri var ama son 1-1,5 aydır soğan-patates yok reyonlarda...A101 de olanlar da yamuk yumuk çürük çarık ezik büzük alttan basık ne olduğu belli olmayan eve sokulmayacak ürünler...
-
Üçümüz de pişti olmuşuz aynı şeyleri yazmışız...Hakkatten karaf şeklinde soğanlar...Özbek soğanı diyorlar...Ondan çekikler herhalde...Ben de tatarım da...
-

Originally Posted by
rxpu
Ucu değil kökü bile dokunuyo artık bunnara..
-
Soğan ve patateste yükseliş kaçınılmaz [emoji23]
-

Originally Posted by
mdemir
5.71'i deniyor. merkezden ses çıkmazsa daha yükselir...
ses çıkmayacağını pencereyi kapatmasından anlayabiliriz
-

Originally Posted by
dimitris
5.70 ' i öpüp öpüp geri geliyor ya ağzının üstüne kürekle vuracam bu doların. Geç git .
Arkadaşlar yazsin şuraya : 5.80 ne vurdu çekti, 5.90 nı ezdi geçti, 6 ya buse kondurdu, 6.5 e göz kırptı.
Küreği duyunca benden korktu ellam. 5.70 yesin de 5.80 ni de konuşayım ben haylazla.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri