ÇAVUÞOÐLU: ABD PATRIOT SATMAK ÝSTEMEZSE BÝZ ÝKÝNCÝ S-400'Ü DE ALABÝLÝRÝZ -NTV
hadi hayýrlýsý
ÇAVUÞOÐLU: ABD PATRIOT SATMAK ÝSTEMEZSE BÝZ ÝKÝNCÝ S-400'Ü DE ALABÝLÝRÝZ -NTV
hadi hayýrlýsý
Piyasadan dolar toplayýp çýkmak isteyen adamlar neden birden bire kurun 8, 9 vs. olmasýný istesin.
Arkadaslar cepten uygulamaya giremiyorum.sorunmu var.acil destek
berat konuþurken basýcaklar dolara bence bi daha yükselirse kaldýramaz bunuamerikan yaptýrýmlarý mevzusunda bence türkiye ya bi taviz vericek yada s400 den vazgeçiceðine güveniyor bence yabancýlar daha önceki u dönüþleri akla gelince çünkü rahip meselesindede ben hayatta olduðum sürece vermicem dedi pence benzin döktü trump tam çakmak çakýcakken al rahibi ver dolarý mevzusuna döndü iþ
![]()
Baktýlar ki Trump'tan tepki gelmiyor, piyasa bu kadar hassas iken adeta kaþýyacak þekilde ikinci S400'leri de alýrýz açýklamasý yapýlýyor. Sanýrým dolara oynayanlar sadece normal vatandaþ ve özel kesim deðil.
Vatandaþýn elindeki dolari istiyor hirsiz py bu dogru da
Alamayacaðý artik acik millet satmiyor 7 olmadan da satmaz
Bu salatalik yabanci 2 hafta once dunya zarar yedi swap dan
Sat hisseni pasa pasa ver endeksi 60 lara dolar tepedeken gel gir
Ne bu inat hala
Gunaisri yaptirim mevzusu cikiyor hala 5.3 dan dolar alayim derdinde...olmazz o is
Secimin iptaline %500 milyon veriyorum
Muhakkak etkiliyordur.
Benim demek istediðim þey, sebep sonuç iliþkilerine fazla takýlmamak. Bakýn S400 - F35 Venezuella demeçleri falan ortada ama hareket 5,30-5,70. Sizin düþüncelerinize göre yukarýdaki etkenlerle 7 ila 10 tl arasýnda seyretmesi gerekirdi. El altýndan yapýlan görüþmeleri bilemeyiz.
Bilemem ama Fýrat'ýn doðusu konusunda geri adým atýldýðýndan dolayý da bu demeç ve s400 lere tölerans gösteriliyor olabilir. Bu da benim kendimce bir yorumum.
O yüzde farklý sebep sonuçla ve beklenti içindeki insanlarý sürekli yermemeliyiz. Benim demek istediðim þey bundan ibaret.
Nerde damat hani bekliyoruz dört gözle
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri