-

Originally Posted by
bahri
Lokanta menü fiyatları da coşmuş 1 kilo kıyma parası vermeden 100 gram et yiyemiyorsun tek ucuz diyebileceğim lahmacun ve etsiz çiğköfte oda tek lahmacunla doyarım dersen
Herkes köyüne dönsün, üretim yapsın, ibb de elden gidiyor, beton mu kemirecek bunlar, çöp karıştırırlar artık, fatura da cehapeye kesilir, tıpkı zamanında 2 defa ecevit'e kesildiği gibi.
-

Originally Posted by
bahri
Lokanta menü fiyatları da coşmuş 1 kilo kıyma parası vermeden 100 gram et yiyemiyorsun tek ucuz diyebileceğim lahmacun ve etsiz çiğköfte oda tek lahmacunla doyarım dersen
üstadım bir yanlışınız olmasın,soğanın 10 tl olduğu yerde lağmacun ucuz nasıl olur, sade lahmacunmudur bu
ayrıca yetişkin bir kişi 3 taneden az yerse doymaz
-
soğan 8 patates 6,5 derken,
7-8'e aldığımız tavuk 12,5-13,5 olmuş... fakirin bi tavuğu vardı o da elden gidiyeah.. yenebilecek beyaz peynir 30..
Halkımız süper beslenecek.. sapasağlam nesillerimiz yetişecek...pek tabiki sadece yumurta ve makarnayla..
-

Originally Posted by
bigmaster
üstadım bir tanlışınız olmasın,soğanın 10 tl olduğu yerde lağmacun nasıl olur, sade lahmacunmudur bu

3 lahmacun işini abarttığımı düşünen varsa 4 tane ısmarlayabilir anınta tüketmezsem 8 lahmacun ısmarlarım
-
-

Originally Posted by
mdemir
kızmak, bozulmak yok ama şunu yazmam lazım: "o da" şeklinde ayrı yazılır...
zaten bu başımıza gelenlerin nedeni de toplumca eğitim seviyemizin çok düşük olması...
bugün bir üniversite mezunu (yani kendisine üniversite diploması verilmiş) kişilerin bile büyük çoğunluğu meramını yazılı olarak ifade etmekten ve cümle kurmaktan bile aciz... yani gidişat kötü...
cepten yazarken zaman zaman böyle hatalar oluyor ama isterseniz sizinle 3 farklı dilde yazışabilirm
-
En ucuzu MAKARNA...O da evde yersen ve kuru kuruya içine bişey koymadan 
Dışarda da kürt (sade) börek yersen veya pide yersen (ikili menü 2 pide 2 meşrubat) toplam 16-19 TL olan yerler var (PİDEM di adı galiba)) en ucuzu o...
-

Originally Posted by
bigmaster
üstadım bir yanlışınız olmasın,soğanın 10 tl olduğu yerde lağmacun ucuz nasıl olur, sade lahmacunmudur bu

30 lira adana iken 12 lira lahmacun görece ucuz yani yoksa 3 sene önce 5 TL idi bir lahmacun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri