ereglini temettü günü o yüzden borsayý tek baþýna 1.500 puan kadar aþaðý çekebilri bu yanýlmayýn neden çok düþtü diye
bir halt olacaðý yok.
4+1 grubunda yer alan Almanya, Ýngiltere, Fransa, Çin ve Rusya
Büyükelçileri Dýþiþleri’ne çaðýrýldý ve Cumhurbaþkaný Hasan Ruhani’nin mektubu Dýþiþleri Bakaný Yardýmcýsý Seyyid Abbas Irakçi tarafýndan onlara teslim edildi.
Parstoday'in haberine göre, Mektupta Ýran milli güvenlik yüksek konseyinin Ýran Ýslam Cumhuriyeti’nin Bercam nükleer anlaþmasý çerçevesinde bazý yükümlülüklerini yerine getirmeyi durdurma kararý söz konusu ülkelerin liderlerine bildirildi.
Bundan baþka bu sabah Dýþiþleri Bakaný Muhammed Cevad Zarif de
Avrupa Birliði Dýþ Politika Sorumlusu Federica Mogherini’ye bir mektup gönderdi ve onu Ýran Ýslam Cumhuriyeti’nin kararýnýn detaylarý hakkýnda bilgilendirdi.
bir halt olacaðý yok.
Degiþken geometri... algýlarla böyle yön verilir... sizin oluþum proje olmak cýkmýþ, öyle mi ?
batýdan muslüman demokratlar diye övgüler aldýgýnýzda, bunlardan hiç bahsediyor muydunuz ? iþinize geliyordu tabi..DEMOKRASÝ AMAC DEGÝL ARACTIR, kimin söylemi ?
Tarafsýzlýkmýþ.. akp'li deðillim ama ..
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
"Erdoðan kandýrýldý" dediðin günden sonra artýk "Allah bir" desen inandýrýcý olmaz.
"Akp önceden projeydi ama artýk deðil"
"Þimdi rakipleri proje" gibi mesajlar vermeye çalýþan klasik akpli tarzý seziyorum.
Tarikat þeyhlerinin hitabet tarzýna benziyor tarzýn.
9 tane doðru lafýn arasýna 1 tane maksatlý mesaj eklerler. Ýnsanlar da "bu adamýn her lafý doðru" diye düþünerek 10'una birden inanýr.
RTE gerçekten bir projeydi, daha "hiçbir" þey deðilken ABD'ye gidip icazet aldý, sonrasýnda malum projenin "eþbaþkaný" oldu, ama "tutmadý" lafýnýza kargalar bile güler, adam 20 yýldýr ülkeyi yönetiyor, ve artýk kendini tek adamlaþtýrmýþ durumda. Yani sýrf þu üç beþ cümlenizdeki çeliþkileri bir araya toplayýnca bile gerçek niyetiniz açýk þekilde ortaya çýkýyor.
Her ortaya çýkan umudu törpülemeye çalýþmak da nedir ve kime hizmet eder: "Muharrem þöyleydi, Ýmamoðlu böyle" vs. çýkýþlarýnýn amacý sadece ve sadece mevcut yönetimi alternatifsizleþtirme çabasýdýr ve onlara hizmet eder. Bilinçli yada bilinçsiz yapmaya çalýþtýðýnýz bu bana göre.
Bana bilinçli olduðunuzu düþündürense direkt konuya "umuttan" dem vurarak girmeniz. Ben bu baþlýktaki mesajlara baktýðýmda insanlarýn git gide bu ülkeden ve geleceðinden umudu kestiklerini görüyorum aksine. Ama konu siyasetse, evet þu berbat siyaset ortamýnda umut ýþýðý olmuþtur bu insanlar, ve siyaset çýtasýný yükseltmeye adaydýrlar, geçmiþleri de sizin biat ettiðiniz insanlardan çok daha temizdir, emin olabilirsiniz.
Son düzenleme : betterking; 08-05-2019 saat: 10:27.
14,30 da draghi reis sahneye çýkýyor.
2 haftadýr fed ve trump tarafýndan manipüle edilen eurusd yi bakalým nereye düþürecek.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri