Originally Posted by
METEPOSTA
CPA beykardeþim,
Perinçek KürtAçýlýmcýsý olduðu yýllarda ben Atatürkçü olduðum için karþýsýndaydým, sen neredeydin bilmiyorum. Þimdi Kürtçülere düþman olmasýný onaylýyorum kendisine dön git yine Açýlýmcý ol da demiyorum kötü mü ediyorum sence? Merak ediyorsan VP'ye hiç oy vermedim S.Önkibar ve U.Civeleði sürekli izlerim.. Demek ki ayýlýp bayýlmana gerek yokmuþ. Asýl konumuza gelelim, görüþünü belirtmemiþsin? Manda mý olalým diyorsunuz?
Soruya soru ile cevap vereyim, sn meteposta þu an deðil miyiz? Ya da gecmiste? Bakýn belki 30 senedir bir FETÖ varmýþ neler ceviriyormus, biz halk olarak uyutulmusuz, þimdi kim var ve kim bizi yönetiyor? Yasin el kadý var mesela bunu da fetoculer ifþa etti, su anki yönetim de o ne isterse onu mu yapýyor? Geçmiþte yapýlan askeri darbeler, sevgili askerlerimiz kaynakli mýydý yoksa arka planda bunu isteyen devletler varmiydi? Yaw sömürge dediðimiz hindistan bu kadar çile çekmemiþtir. Mandaligi istemem mümkün deðil ben bireyselci, doðuþtan özgür olduðunu düþünen, ve bunu benim kanýmdan olan kiþilerin bile engellemesinden nefret eden biriyim. Bunu kim saglayacaksa gelsin o yonetsin. Benim teorim bu. Ama gerçeklere dönersek iþ sizin dediginize geliyor hep, benimkisi sadece ütopya ve özlem. Ýþin gerçeði güçlü inancýný gucsuze empoze ediyor eziyor. Bu yüzden sonuç olarak turkiyenin güçlü olmasýný ve kendime ve evlatlarýma kendi kültürüm dýþýnda biseyin empoze edilmemesini isterim tabii ki.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer Ýmleri