Benim anlamadýðým takaslarda elinde ençok hisse bulunduran ilk 4 sýradaki Ýþbank, Akbank, Garanti, Yapýkredinin bu son düþüþün karþýlýðýnda ciddi bir satýþlarý yok. Sadece citi de 1,5-2 milyon lot kadar bir satýþ oldu. Bu ilk 4 kurumun elindeki hisselerin tamamý ky de mi acaba ki fazla bir deðiþiklik yok? Deðilde mallarýn çoðu kurumlara ait ise büyük zarardalar demektir ki o zaman neden hamle yapmýyorlar acaba?
Son düzenleme : mures; 13-05-2019 saat: 18:41.
Pis bunlara hafif kalir
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük yatýrýmcýya mal sattýracaðýz diye inatlaþýp hisseyi *** ettiler..
Yav küçük yatýrýmcý da bu borsanýn bir gerçeði bu küçük yatýrýmcý kadar günah keçisi daha ben görmedim adý üstünde küçük allah aþkýma küçük yatýrýmcýdan ne istiyorsunuz küçük la küçük anlayýn artýk![]()
Arkadaþlar, aranýzda Ünlü menkul ile çalýþanýnýz var mý? Varsa lütfen yatýrým danýþmanýný arayýp ne haltlar çevirdiklerini sorabilir misiniz kendilerine? 996 bin lot satýþla bugünkü düþüþün mümessilidir kendileri, citi gibi sürekli bir biçimde hisseyi tekmeleme çabasý içerisinde kendisi ve ne zaman mal toplasa, 'eyvah kötü bir þeyler olacak' diyorum ve de haklý çýkýyorum, lütfen bu kurumla çalýþan ky varsa bir bilgi alsýn.
Eðer düzgün bir bilgi alamýyorsanýz da bu kurumdaki ky arkadaþlara tavsiyem bu kurumla çalýþmayýn, hisselerinizi kiralama usulü kullandýrýyor da olabilir, her þey olabilir, çok manipülatif hareket ediyorlar.
Ytd.
OLDUDA 1,30 ALTINA SARKARSA YEDEK DEPOYU KULLANMAYA BAÞLIYACAÐIM BAÞKA ÇARE BANA BIRAKMADIN CANIM tirem BENÝM
þimdi tire için bir sorom olacak en kötü senaryo ne olur bu saatten sonra
Yer Ýmleri