Bir tavsiyem olacak biraz sessizlik olabilir mi? "Þiþman kadýný ürkütmeyelim"
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tavsiyem olacak biraz sessizlik olabilir mi? "Þiþman kadýný ürkütmeyelim"
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir kendimce bir þeyler karalýyorum.
Krmrd nin tahtasýnda bu kadar çeþitli aracý kurum yok .Kafam çorba oldu artýk kim alýyor kim satýyor bakmaya gerek yok .Zaten iþlem hacmide yok 40 bin alýp veriyorlar ayný kademeye
2,01 uzerý zaten kademeler bos
býlýnclý baský kuruyorlar
ellerý mahkum hýsseyý çýkarmaya
ama belký dökülen olur dýye bekletýorlar
200 günlük ortalamaya geldýk uzerýnde kapatýrsak 2,10 a kadar cumaya kadar cýkýs bekliyorum
2,10-2,20 uzerý 2 altý aldýklarýmý vermeyý düþünüyorum ana lotlarýmý býlanco ve genel kurul kararýna gore degerlendýrecegým
ytd
Endeksin geçen hafta geri geldiði dönemde kaðýt 1,93 ü görüp döndü doðru dürüst satan olmadý bence .Yani 1 haftadýr 1,93 -2,01 arasý cok satan olduðunu düþünmüyorum.Boþuna oyalanýyor 2,10 ve üzeri ancak kaðýt toplayabilir
Genel kurul gündeminin belirlenecegi yönetim kurulu kararlarýnýn deklere edileceði bu günlerde hacim aksiyon niçin yok? Basit bir bezdirme operasyonu olarak mý görmeliyiz bunu ?
Esas sözleþmesine göre temettü vermek zorunda olduðunu belirten arkadaþýmýza soruyorum.Niçin bu fiyatlarda sürünüyoruz? Bu beklentinin fiyatlanmasý gerekmiyor mu ?Acaba diyorum esas sòzleþme sonradan tadil edilmiþ olabilir mi !!! Temettü bir yana 2.70 leri gören kaðýdýn genel kurul ve 1.çryrek öncesi Bist 100 endeksinden baðýmsýz ikinci tepe yolculuðuna baþlamasý gerekmez miydi ?
KAPta yayýnlanan hali en son halidir þirketlerin esas sözleþmeleri deðiþtiði anda Kap a duyurulur.
Ayrýca 1.temettüyü verecek diye ben demiyorum sözleþmede öyle yazýyor.
Hissenin %80i bir kiþinin elindeyken resimi nasýl göstermek istiyorsa gösterir. Ne zaman yatýrýmcýnýn güveni iyice geliþecek ve onun satýþa koyduklarýný alýp kar edene kadar da satmayacak o zaman götürmek zorunda kalýr.
Þuanda demek ki bu plan iþliyor ki hala böyle yapýyorlar, beklemekten baþka çare yoktur.
Yatýrým tavsiyesi deðildir kendimce bir þeyler karalýyorum.
Yer Ýmleri