Ben bu speği çok seviyorum. Burada kim ne tahmin ederse terse yatırıyor.. Bu tahtada teknik meknik işlemez ben ne istersem o olur diyor.
Ben bu speği çok seviyorum. Burada kim ne tahmin ederse terse yatırıyor.. Bu tahtada teknik meknik işlemez ben ne istersem o olur diyor.
Endeks ve birçok kağıdın neden düştüğüne bakmak lazım...
Bir gece ile başlayan cümleden hemen sonra, bir anda!!!!
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Ben olumlu düşünmek istiyorum çünkü herşey yoluna girebilir....Haber gelir veya blanço iyi olr ne bileyim her şey olur.. biz çok bekledik belki yükselir umudum var içimden bir ses böyle diyor.
Yatırımacaçlınızolmaadanyazdım.
Dün alan,global ve acar, bugün hepsini satan,yarına kaldı umutlar,olmadı öbür gün daha olmadı mutlak birgün 😀😀😀
Daha öncesinde de yazmıştım siyasi iç dış engeller olabilir diye...güvenli bölge için askeri hareket endexi aşşağı getiren sebeplerin başında geliyor...
Biz etkilensek dahi bu işten genede rahat olmamız gerek çünkü bizim fiyat olarak endexle alakamız olsaydı şuan biz bu fiyatlarda kesinlikle burda olmamamız gerekti 12 sene önce endex nerdeydi biz neredeydik....bu olaylar tuzak olacaktır onlar için ayı boğa tuzağı ne derseniz deyin işte...😉
Herkes fırsatları değerledirebilir yerine koyabilir...hissenize sahip çıkmanızı tavsiye ederim şikayetlerinizi yapılanları yetkililere bildirmeyide unutmamak gerekiyor....
saygılar...
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!!
Blançolar hazırlanıyor herhalde ..!! Nasıl öperiz hesapları
61-64 3 lük kademe, düğmeye tekrar basarsa değişir.
YTD. değil,olmaz.
Son düzenleme : mls35; 02-10-2019 saat: 11:56.
1.57 için hazırlık yapıyor mendebur
Yer İmleri