Originally Posted by
b_g
Dün tavan civarý çok büyük bir keklik yakalamýþlar belli ki. Sabah ýþýk hýzýyla 1.85 oldu þimdi 1.82..
1 yýl boyunca 1.4-1.5 aralýpýnda iþlem gördü belli oralarda yüklenmiþler malý aslýnda daha gideri olabilirdi ama dün çok çabuk keklik yakaladýklarý için hýzlýca 1.82 oldu. Haftaya büyük ihtimal 1.70 altýna gelecektir orada bu verdiði mallarý düþürürse tekrar 1.9 görülebilir yoksa düþtükçe alýcý görürse 1.6 hatta daha aþaðýsý da mümkün. Çok fena yerleþtirmiþler dün.

Originally Posted by
Texasradikal
Sen çok takýyorsun bu yerleþtirmelere merak etme biz alýþkýnýz yýllanmýþ kaþar gibiyiz....;)
Sen kendine dikkat et bekle aþaðýlara gelecek diye... Haftaya 1,60 alýrsýn...O geçen haftaydý,Biraz zor ama umudunu da yitirme hayatta her þey olur....

Biraz zor ama umudunu da yitirme hayatta her þey olur

Originally Posted by
tornacý
b_g hayýrdýr çok sana da mý yerleþtirdiler,birkaç kiþi dünkü hareketten pek hoþlanmamaýþ,niye acaba,nihayetinde hisse 1.67 den 1.8 çýktýmý çýktý,daha aþaðýda olabilir, yukarýda,onu patronlar bilir ama bu yazýlanlar pek manidar
son zamanlarda çok hareketliydi tire merak ettim ne oluyor diye ?? bazý yerlerde yabancý ortaklýktan bahsediyorlar bu fýsýltý ne kadar doðru bilmiyorum...topiðe gireyim dedim bu atýþmalarý gördüm...
bence atýþmalara gerek yok sizin kavganýz ile hisse aþaðý da inmez yukarý da gitmez...her yatýrýmcýnýn bakýþ açýsý farklýdýr...b-g arkadaþý az çok tanýrým kötü niyetli deðildir ama her girdiði hisseye de geçme ve geçirilme gözü ile bakar...doas fiyatý 4,70-5,00 aralýðýnda iken de hep size geçirdiler de geçirdiler diyordu...tabi belli bir süre sonra insanýn da morali bozuluyor ve hisseye güveni kalmýyor....sayesinde bende 4,95 maliyetli tüm doas hisselerini 5,06 dan verdim...ben verdikten sonra da hisseyi gördünüz bir ay içinde 9,50 civarlarýna çýktý....
artýk bazý yatýrýmcýlarý tanýmak gerekiyor ve bence fazla da ciddiye almamak gerekiyor...
fikriniz sizin olsun ve kimseden etkilenmesin...tabi tire düþer mi çýkar mý o konuda hiç bir fikrim yok ama endeks 105 lere gelirken tirenin hala dip seviyelerinde kalacak olmasý mantýða aykýrý idi...öyle veya böyle hisseyi çýkarmaya karar verdiler...
bu tür agresif çýkýþ ve düþüþlerin olduðu hisselerde iþlem hacminin rekor kýrdýðý vakitlerde satmalý ,iþlem hacminin de minimum olduðu vakitlerde de almalýdýr..
Son düzenleme : keko; 09-11-2019 saat: 10:27.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri