Güzel bir haftayý geride býraktýk....
Endeks beklentim doðrultusunda beni þaþýrtmadý....Artýk hedef 108 binler...
Tire Mondi artan iþlem hacmi dolu kademeler ve geldiði nokta...Evet biraz þaþýrtýcý bu kadar kýsa zamanda beklemiyordum...Bir haberle taçlanýrsa (Kapatýlan makinenin yeniden açýlmasý-Yeni makine alýmý-Makinenin satýþý vs) devamý ayný hýzla gelecektir.
Üretimden sorumlu Genel Müdür deðiþikliði bir etki mutlaka gösterecektir....
Mondi'nin hisse veya blok satýþýný düþünmüyorum. Kaðýt ve oluklu mukavva revaçta artarak pazar liderliðini devam ettirecektir.
Pazartesi benzer þekilde bir hareket olursa þirkete sorarlar bir açýklama yapar. Der ki ''olaðan dýþý fiyat ve miktardaki hareketlerde kamuya açýlanmamýþ bir durum yoktur.''
Peki niye? Bence;
Endeks dolar bazlý oldukça ucuz...
Tire 4. çeyrekte kara geçeceðini düþünüyorum...
Finansman maliyetleri düþtü ki bu durum karlara olumlu yansýyacak...
Kurlar þu an stabil ve böyle devam edeceðe benziyor...
Jeopolitik riskler azalýyor...ABD seçimlerine kadar böyle de devam eder...
Çevre atýklarý konusunda bilinçlenme artarak devam ediyor....Plastik yerine dönüþümü kolay kaðýt türevi malzemeler sürekli gündemde ve artarak devam edecek...
Hisse fiyatýmýz ve þirket borsa deðeri bence yerlerde...Tire Mondi bu günkü borsa deðerinde hisselerimi satýyorum dese kapýsýnda kuyruk Ýstanbul'a uzanýr...!!!
Benim ilk durak hedefim ''Þiþman Kadýn'' seviyesi...Sonrasýna sonra bakacaðým...
Doðru hisse, sabýr ve hedef = KAZANÇ
Entrika, ''Katolik Nikahýna Devam Ediyor''
Þiþman Kadýn Sahneye Çýkmadan Opera Bitmez
Haftaya seyahat nedeni ile fýrsat buldukça bakarým...Kendimizi artýk oldukça maharetli OYMAK beyine teslim edelim...Dönüþte þarap ve çikolata ikram edeceðim kendisine...![]()
![]()
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri