ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tire 2,72 leri bile gören bir hissedir þu anki fiyatlarý önemli diplerdir..yani buralardan satýlmayý hakketmiyor...ama bilanço olarak da son çeyrek kadar gelen kar beklemiyorum þahsen...biraz daha törpülenebilir...ama sonraki çeyreklerde tekrardan güçlenmeler beklenebilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Tahtanýn spekleri yýlsonu afaki kâr beyanýný çok önceden aldýlar ve 2.00 ýn altýnda sürekli topladýlar.2.70 lere giderken iyi bir ortalama ile boþalttýlar.Aslýnda 2.70 lerde kalýcý olabilirdik ancak firma kara gün 01 martta fiyatý aþaðý çekecek kap haberlerini pireyi deve yaparcasýna sabahýn nurunda sýraladý.Böylece fiyat olarak baþa dönüldü.Sanki hersey danýþýklý gibiydi.Genel kurul gündeminin belirleneceði þu günlerde yeni bir atak yapmasý beklenirken birkaç aracý kurum sürekli satýþa geçip kendilerince fiyatý dizayn ediyor.Takaslara göre tahtanýn %73 ü elinde olan deutsche nerelerde, günlüktekiler ona mý hizmet ediyor kýsa vadedeki asýl amaç nedir bunu çözmemiz zor.
Ytd
Bist yüz endeksi nereye giderse gitsin bu kaðýt 2.70' lerdeki tepeyi yeni bir hikayeyle ya da hikayesiz yeniden deneyecektir. Bu bir yatýrým tavsiyesi olmayýp,tarafýmýn deli saçmasý hissiyatýndan ibarettir.
bir hissede ky cok ýse o hýsse çýkmaz dýyorlar ama týre de zaten malýn yüzde 80 ý sahýbýnde
dýsardaký lotlarý da emýn olun kendýlerý trade etmek ýcýn alýp satýyorlardýr
býzlerde olsa olsa 3-5 mýlyon lot býle yoktur
ytd
Bugün direksiyonu devralan sevgili aracý kurum X.Bu kadar düþük iþlem hacmiyle kademeleri düþürüyorsun ya hiç korkutucu olmuyor.
Bist geçenlerde 91 bine düþtüðünde 1.93 ü gördü.Þimdiyse endeks 97 binde; biz 1.95 lerdeyiz.Marjý ve genel kurul öncesi yapýlan hesabý siz düþünün.Ytd
3 haftadýr 100 günlük aðýrlýklý ortalamadaki 1.93 desteði iyi çalýþtý umarým dayanmaya devam eder, bu meyanda 2.70 çýkýþý öncesi 1.94 ten 10 kademe gapli açmýþtý, son haftalarda o aralýkta baya maliyetlendi tekniðini düzeltti iyi oldu.
In tire we trust.
Yatýrým tavsiyesi deðildir kendimce bir þeyler karalýyorum.
Yer Ýmleri