Her þeye raðmen bu kaðýda güvenen var, ben de onlarýnda güvencine bakarak dalmýþtým. Aneltten gelecek 500 bin lira ile 15 mayýsta sadece tire alacaðým diyecek kadar. Bu viyanalýlara nasýl bu kadargüveniyor anlamadým
Her þeye raðmen bu kaðýda güvenen var, ben de onlarýnda güvencine bakarak dalmýþtým. Aneltten gelecek 500 bin lira ile 15 mayýsta sadece tire alacaðým diyecek kadar. Bu viyanalýlara nasýl bu kadargüveniyor anlamadým
Endeks 1.60 ekside
Bizim paþa ise %4 ekside hey maþallah Allah nazarlardan korusun
Sanki %40 düþen baþka hisseydi
Bu puþt viyanalýlarýn niyeti kötü olmasa buralardan mal aldýrýrlar mý diye soruyorum kendime...
Þöyle biri çýksa kademeleri toplasa o zaman görecek bu þ... Patron...
Körükle derken ne demek istiyorsun bir anlam veremedim.
Gsray, tspor batýk þirketler tavan tavan, defter deðeri olarak teknik iflastaki teknosa bile cuma günü tepki verdi, bu mübarek oluklu mukavva da rakipsiz e-ticaretteki neredeyse her kutu bu fabrikadan çýkýyor ama 2.70₺ den 1.58₺ ye soluksuz tepkisiz geldi. Daha ne kadar düþecek diye izliyoruz...ytd
Þiþman kadýn iþi býrakmýþ.Tire hak ettiði yere doðru hýzla gidiyor.Hak ettiði yer 0,xx li deðerler.Çok güveniyordum bu kaðýda, hadi bu sefer kârýný bir þekilde yatýrýmcýsýyla paylaþacak galiba diyordum.Önünden arkandan dua okuttun ( bed dua ).
Yer Ýmleri