Ayrıca portföyümün %1,i burada , %99 yeni bulduğum bebekte 1'e 20 bekliyorum, şu anda uykuda bende fulledim,
Hiç kimseyle paylaşmadım , sadece çocuklar biliyor. Beklentim o kağıtta.
Burda sadece antreman yapıyorum. O kağıdın formunda da hiç bir şey paylaşmıyorum. Sadece izlemedeyim.
Bak evlat , Teknik,Temel, Siyaset, Dünya Ekonomisini iyi bilmen lazım, Satranç gibi.. Yoksa Ham yaparlar paracıklarını,
sonra babandan tekrar istemek zorunda kalırsın.
ytd.
Ders 2 : Birinci dersten umarım gerekli dersi çıkarmışsındır. Kar ve zarar ancak kağıdı realize ettiğinde olur. Neyse Ders 2'ye geçelim. Poker bilir misin? Bilmiyor musun? Mutlaka öğrenmelisin...Elini belli etme belirlediğin hedefe otomatik satış emri hemen gir. Gerçekleşirse hemen sat. Sattığın kağıda asla tekrar bakma...Daha artmasını dile çünkü o artık başkasının nasibi ve kısmetidir.
Özetle hedef belirle ve hedefine geldiğinde daha deme....
Öncelikle mls35 abim snden özrdilerm, abimsin. Bilgine saygı duyuyorum dikkate alıcam dediklerni. Batırırsam babam tekrar para vermez bana eşoolu der kafama geçirir ztn benm tek şansım burda bu işi kavramak başka şansım yok.
Entrika abim kötü vurdu hisse ne demek istediini anladım erken sevdm heyecan işte kopacak gidicek sandm sanki at yarışı :D
Ztn çok başındaym işin Ahmet Mergen den teknik öğren dedilr bilenlr, iimidir? İise ona bakcam. Hedefi belirleyebilmem için önce grafiği az anlamam gerek bana kalp ritmi gibi gelio şuan
Yer İmleri