Sn. : Payrıt, siz de değerli kardeşlerimizdensiniz.
Ben temel,teknik ve aynı zamanda türkiye,dünya,döviz,altın,siyasi gidişat hepsi karma şekilde takip ediyorum. Sadece çizgi dersen olmaz, Bu Tirede ise gördüğünüz gibi ne temel nede teknik çalışıyor,
Biri çıksın bana söylesin kar ettim diye edemez çünkü dolar bazında herkes zararda, herkes bakıyor zararımı kapatayım diye,
ama al-sat yaparak hergün 5-10 kuruş kazanabilirsiniz, o da şansınız varsa, mesela 2,22 den sat verdi bakın bugün nerelere getirdi, tahmin eden varmı yok, peki yarın devam edermi Tire bu edermi eder.
Sn. Payrıt konuya gelince düşünmeden yazdım, büyütmeyin , siz bu konuda iyisiniz, şu anda birçok kağıt ucuz, bakın bu günlerde geçer, %50-%100 kısa vadede verebilecek kağıtlar var, . sizlerde biliyorsunuzdur, örnek vangd. 1,3 gibi rakamlara gelmişti bugün
1,90 gibi, geçen gs. 1,3 idi 1,75 yaptı, bunlar çerez kendini belli ediyorlar. şimdi o kağıdı yazamam yazzmam doğru olur mu, olmaz.
Belkide gitmez, ama bilanço vs. baktınmı o zaman teknik hak getire, bağıra bağıra gidiyor.
Ama tirede al-sat yaparken iyi olmak lazım yoksa kafaya çakarlar.
Arkadaşlar burada herkes bildiğini yapsın, kendinizi geliştirmekten başka çareniz yok. O dedi, bu dedi yok. En son duyan oluverirsin.
Sn. Entrikanın dediği gibi kar cebe yakışır. Eğer çok güveniyorsan alır beklersin, sonra bir gün başladığın yerdesin.
Kısa vadecisen al-sat güveniyorsan kendine yap.
ytd. değildir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri