Bugün hareket bekliyorum Bakalým nereye götürecekler....
Bugün 2.21 2.27 geçilebilir dileklerimizle...
Bugün hareket bekliyorum Bakalým nereye götürecekler....
Bugün 2.21 2.27 geçilebilir dileklerimizle...
Tire yatýrýmcýsýnýn iyi dileklere bu aralar çok ihtiyacý var.
210 gecemiyo 227 cokk hayal kurmusun sen
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým ne hayali...hayal dediðin farklý bir þeydir....
Hiç olmayacak bir þey hayaldir...
2.10’u geçemiyor derseniz olmaz....
koy bakalým nasýl geçiyor Varsa yüksek lotunuz kim koyarsa koysun lotlarý 2.10 dan uçarak alýrlar...,
Tahtada kimin yabancý kimin Kye satýcýsý olduðunu bilirler bu çakallar...
Bilanço haberinin ne olacaðýný onlar biliyor zaten....
Onlar sadece þu an alay ediyorlar Dalga geçiyorlar baskýya devam ediyorlar....
Yýllardýr istedikleri lotlarý alýp ve satýp düþük hacimle aþaðý düþürerek tekrar mallarýný yerine koyup...yeri geldiðinde mondiye aktarýlacaktýr bu lotlar...þahsýma ben böyle düþünüyorum...,!!!
Az kaldý d*****n kuyruðu kopacak....
Ben kimseye ne al derim ne sat ne de tut...!!!!
20 bin lotum var 230 maliyetli 210 dqn delimiyim veriyim satan yoksa yukarilara surmesi lazim degilmi 230 yazacam gelecekmi bakalim
Madem istekliler o kadar almaya yazdim 230 gelsin alsinlar zaten benden baska satici yok kademelerdeki kendi lotlari
***TIRE*** MONDÝ TÝRE KUTSAN KAÐIT VE AMBALAJ SANAYÝ A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
***TIRE*** MONDÝ TÝRE KUTSAN KAÐIT VE AMBALAJ SANAYÝ A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
28.02.2019
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði
Tire kaðýt fabrikamýzdaki iki adet kaðýt makinasýndan birisinin üretiminin daimi olarak durdurulmasý
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi
Tire kaðýt fabrikamýzda yer alan iki adet kaðýt makinasýndan birisi olan KM-2 nolu kaðýt makinasýndaki üretimin daimi olarak durdurulmasý
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni
Ýç piyasa koþullarýndaki olumsuz geliþmeler ve bu koþullar altýnda, KM-2 nolu kaðýt makinasýnýn mevcut teknolojisini yenilemek için yatýrým yapmanýn, yüksek maliyeti nedeniyle ekonomik olarak elveriþli olmamasý
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi
Tire kaðýt fabrikasýndaki diðer (daha büyük olan) kaðýt makinasý (no. KM-1), kaðýt üretimine ve müþteri taleplerini karþýlamaya devam edecektir. Kaðýt talebinin azalmasýna yol açan mevcut iç piyasa koþullarý ve Þirket yönetimi tarafýndan alýnan tedbirler, durumun müþterilere etkisini asgariye indirecektir. Þirketin gerek Tire kutu fabrikasýndaki gerekse tüm diðer fabrikalarýndaki oluklu mukavva kutu faaliyeti bu durumdan etkilenmeyecektir.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi
Þirket yönetimi tarafýndan alýnan tedbirler neticesinde, toplam satýþlara etkisinin asgari seviyede tutulacaðý tahmin edilmektedir.
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý
Kaðýt talebinin düþmesine yol açan mevcut iç piyasa koþullarý nedeniyle, söz konusu kapatma kararýnýn Þirketin satýþlarýna etkisinin, toplam satýþlarýn %10'undan az olmasý tahmin edilmektedir.
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý
60 kiþi
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý
Yaklaþýk 3.400.000 TL
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler
Müþteriler ve çalýþanlar üzerindeki etkisini asgariye indirecek tedbirler alýnmaktadýr.
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar
Þirket yönetimi, KM-2 nolu kaðýt makinasýnda yeniden faaliyete baþlanmasýný planlamamaktadýr ancak Þirket Tire kaðýt fabrikasýndaki (daha büyük olan) diðer kaðýt makinasýnda (no. KM-1) kaðýt üretimine devam edecektir.
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih
Þirket yönetimi KM-2 nolu kaðýt makinasýnda yeniden faaliyete baþlanmasýný planlamamaktadýr ancak Þirket Tire kaðýt fabrikasýndaki (daha büyük olan) diðer kaðýt makinasýnda (no. KM-1) kaðýt üretimine devam edecektir.
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði
Þirketin sürekliliðine bir etkisi olmayacaktýr.
Açýklamalar
Þirket Yönetim Kurulu'nun 26 Nisan 2019 tarihli kararý çerçevesinde (a) iç piyasa koþullarýndaki olumsuz geliþmeler ve (b) bu koþullar altýnda, KM-2 nolu kaðýt makinasýnýn mevcut teknolojisini yenilemek için gerekli olan yüksek maliyetli yatýrýmý yapmanýn, ekonomik olarak elveriþli olmamasý nedenleriyle TOKÝ Mah., Hasan Tahsin Cad. N 28 Tire, Ýzmir adresinde yer alan Tire kaðýt fabrikamýzda bulunan iki adet kaðýt makinasýndan daha eski olanýnda (no. KM-2), üretimin daimi olarak durdurulmasýna karar verilmiþtir.
Þirket, KM-2 nolu kaðýt makinasýndaki üretimini durdurma kararý almadan önce, farklý alternatifleri deðerlendirmiþtir. Tire kaðýt fabrikamýzdaki diðer kaðýt makinasýnda (no. KM-1) kaðýt üretimine devam edilecek iç piyasadaki müþterilerimizin talepleri, kar marjý yüksek bir ürün gamý ile karþýlanacaktýr. KM-2 nolu kaðýt makinasýndaki üretimin durdurulmasý, Þirket'in Tire kutu fabrikasýndaki ve diðer fabrikalarýndaki oluklu mukavva kutu faaliyetini etkilemeyecektir.
Þirketimiz Yönetim Kurulu, KM-2 nolu kaðýt makinasýndaki üretimin daimi olarak durdurulmasýndan etkilenen 60 çalýþanýmýza, iþ akitlerinin karþýlýklý olarak feshedilmesi için ikale teklifinde bulunulmasýna karar vermiþtir. Çalýþanlarýmýza, kýdem süreleri ile orantýlý olacak þekilde ikale bedeli teklif edilecektir.
Konuyla ilgili baþka bir geliþme olmasý halinde kamuya duyurulacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758323
BIST
(26/04/2019 - 16:30:20)
Habere bak be hadi bakalim 2 altindan herkes alabilir simdi
Yer Ýmleri