Arap veya katar dedikodusu sakince mantýklý düþününcede bana görede GERÇEKÇÝ DEÐÝL MANTIKLI DÜÞÜNÜNCE benim açýmdan deðeri yoktur.
ör vakko için yýllardýr yapýlýr katar dedikodusu çoðu zaman belli ki birileri taþ atýyor kýrk akýllý çýkarmaya çalýþýyor... haa keþke olsa yadA kayyum atansa...
SEBEPLERÝ ÞUNLAR:
1-)
%80+x mondide ve mondide etimizden sütümüzden sonuna kadar faydalanýyor ve bu sözleþmeye baðlanmýþ
mondi avusturya çakal firmasý avro üzerinden sonsuza kadar,
%royalty
%giderlere katýlým
%danýþmanlýk
% kýl tüy...
avrolarý her sene aksatmadan alma hakkýna sahip
yani taþ atmadan yorulmadan iliðimizi kurutuyor ve o sözleþmeler iptal edilmeden de buna devam edecek...
Bu tuzak ülker firmayý satarken anlaþmalý olarak kurulmuþ belliki...
2-) Türkiyede ky sýfýr korunaklý ve bilanco oyunlarý vb konusunda ülkemizden daha rahat hareket edilebilecek
müstemleke ülke bulmak çok zor yerli iþbirlikçiler de bonus
bu bilanco oyunlarýný akmanyada imgilterede vb yap vucudunuzda kan býrakmazlar net
3-) mondi Türkiyedeki firmaya niye bu kadar maliyetli hammade satýyor iki taraflý soyg
4-) tirenin ihracatý neden kuþ kadar tutuluyor belli ki döviz pozisyonu hep negatif olsun isteniyor
özetin özeti benim açýmdan önemli olan bilanço oyununu ortaya çýkarmak burada özellikle sayýn Tenessis arkadaþ bilanco konusunda çok iyi bize Genel Kurul öncesi bir deðerlendirme sunsa çok makbðle geçer
Veya tanidýðýnýz biri varsa iletin incelesin
Genel Kurul
Tire
Hazýrlýk yap: 22-05-2019
gk: 23-05-2019 9:30
Önerim her kiþi yatýrýmcý iliþkilerini arasýn hesap sorsun adap çerçevesinde
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri