Ýktidar bence bu riski almamalýydý. Yenilenecek seçimlerde Ekrem Ýmamoðlu yeniden daha büyük farkla kazanýrsa o zaman artýk iktidarýn güven tazeleme zorunluðu olacaktýr. Bu da erken seçimdir.
Seçim sonuçlarýna göre MHP'nin Bahçeli'nin istekleri artarak devam edecektir. Þimdi bakalým AKP kürt kartýný nasýl oynayacak? Demirtaþ bu ara özgürlüðüne kavuþabilir mi? Bu durumda AKP-MHP iliþkisi ne olacak?
CHP'de Ekrem beyin yeniden seçimi kazanmasý onu artýk CB sürecine götürecek hamleleri de getirecektir. Siyaseti dizayn edenler artýk bu model üzerine oynuyorlar bence...
Türk halký maðduru sever. Ekonominin mutfaðýn götürmeyeceði iktidar bence yoktur. Bu risk alýnmamalýydý. Alýndý. Hayýrlýsý diyelim...
Lotlarý artýrarak...Bedavadan az pahalý hisse oldu Tire...Elbet bizimde konuþacaðýmýz an gelecek...
''Þiþman Kadýn Sahneye Çýkmadan Opera Bitmez''
Entrika, Katolik Nikahýna Devam Ediyor...
Deðil 1.40, 1 bile gelir, altý üstü citi yabancý 24 nisandan beri toplam 1.2 milyon lot sattý, bu kadarçýk toplam takas deðiþimi yüzünden hisseyi 50 kademe düþürebildiler çünkü diðer lotlar çok toplu meydan bunlara kalýk... günlük 2 milyon lot hacimle her gün 10 kademe düþüyor istikrarlý biçimde, 1.70-1.60 lardan daha fazla düþmez diye alanlar gibi maðdur olma kardeþ, bunlarýn genel kurulda ne halt yedikleri ortaya çýkacak, durum belli olmadan önce bu hisseyi bilmeyen yatýrýmcý atlamasýn bence maðdur oluyorsunuz, ben 11 senedir hissedeyim, bana 50 kuruþta olsa koymuyor ama sizlere üzülüyorum, yapmayýn, iyice neler döndüðünden emin olmadan pozisyon almayýn, hisse yüzde 50 düþtü ama arkasýnda sebep var mý? Yok... o sebebi görmeden inen trene binilmez, büyük risk.
Ytd.
Ordinary sizin düþünceniz nedir? Kaðýt bu kadar toplu ve ellerinde iken niçin bu kadar düþürülür? Bedelsiz ciddi bir seçenek midir ? Yoksa kottan çýkma isteði olabilir mi ? Kottan çýkma gündeme gelirse siz çaðrýya katýlýr mýsýnýz? Bu durunda hareket tarzýnýz ne olur ? Tþk.
Bazý arkadaþlar ilk defa Bukadar düþtü dediydi...Bu düþüþ ilk deðildir unutulmasýn....!!
2017 de 2.27 görüp 1.50 civarý düþüþ olduydu...
2018 de 2.54 görüp 1.50 civarý düþüþ olduydu...
2019 da ise 2.71 görüp þuan ise düþüþ 1.52 seviyesinde...
Benim tahminim 1.50 ortalamasý en son durak diye düþünmekteyim...
Borsada herþey olur kimse buradaki yazýlarý göre yatýrým yapmasýn......!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla deðildir...!!!
Kottan çýkmak istediklerini bunun yegane amaç olduðunu düþünüyorum. Fakat %98'e ulaþmak kolay deðil. Bunca sene beni mahvettiler ben de onlar o hedefe ulaþamasýn diye her þeyi yaparým, eðer ki bedelli de olursa sýrf bu yüzden katýlýrým.
Kottan çýkma geri çaðrýya katýlmam. Çok kýsa bir sürenin ortalamasýna göre yalandan bir geri alým bedeli belirleniyor... Bu yüzden katýlmam.
Hakim ortaðýn küçük ortaklýklarýn giderilmesi davasý açmasýný ve dava sýrasýnda bilirkiþinin adam gibi yeniden bir hisse birim fiyat tespiti yapmasýný beklerim. Eðer Mondi böyle bir dava açmazsa da zaten beni atamaz, þirketin küçük ortaðý olarak kalmaya devam ederim.
Bunlar spot ýþýklarý üzerlerindeyken, biz izliyorken, SPK izliyorken, kimseye bir kuruþ kazandýrmamaya yemin etmiþ olmalarýna raðmen, bakmayýn böyle bir þirketi zarar ediyor gibi göstermekte hiç kolay deðil, her bilançoda riske giriyor yaptýðý anlamsýz þiþirmelerle... O yüzden sonunda kottan çýkmak istiyor raporlama yapmak istemiyor, 11 senedir bu yüzden mal topladý da %80 e geldi, þimdiyse planlarýný öne çektiler, hýzlý davranmak için kafasýna kafasýna vuruyorlar hissenin, bir þeyler onlarý rahatsýz etmiþ olmalý...
Arka-Taþ çok güzel bir yönetim kurulu deðiþim tablosu koydu...
http://tinypic.com/view.php?pic=xol11x&s=9#.XNFBOS2B1QI
Bunca yýldýz isim boþuna bu þirketin yönetim kurulu kadrosuna son 3 senede toplanmadý, kötü, batan þirketi bu ekip yönetmez...
selamlar,
Ytd.
benim görüsüm,büyük ortak mal toplamak istiyorsa 3-4 belkide 5 lere cýkarýp,sonra korkutup tekrar geri basmasý gerekir.Bu fiyatlardan hic bir kucuk yatýrýmcý mal satmaz...Hele birde yýllardýr bekleyenler var.Ýnat ugruna yakarlar paralarýný coluk cocuga miras býrakýr ama yinede satmaz..Benim görüsümdür...Kimyseye tavsiye deðildir.Kimse bu yoruma göre al sat yapmasýn lütfen.
Yer Ýmleri