Son2.5 aylýk takas deðiþimleri...Unlu mamüllerin alýþlarý bilanço sonrasýdýr...
Tahtadaki yabancý yada yabancý görünen citi hissemize hepimizden daha yakýn olduðu açýkça görülüyor...
![]()
Son2.5 aylýk takas deðiþimleri...Unlu mamüllerin alýþlarý bilanço sonrasýdýr...
Tahtadaki yabancý yada yabancý görünen citi hissemize hepimizden daha yakýn olduðu açýkça görülüyor...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Citi satýþlarýyla gömüldü zaten adam 2,2 milyon tl kazanç saðlamýþ þimdi ufak ufak toplamaya baþladý citi son 2 günlük takasta 227bin lot almýþ
Ýþte bir daha kafaya çakmak için baþlamýþ toplamaya, bu üçüncü, elinde mutlaka 1.5 m lot gibi bir miktar býrakýyor satarken, sonra tekrar baþlýyor toplamaya 2-2.5 m daha topladý mý baþlýyor operasyon, sonra iþte Citi filan alýnca ky zannediyorlar ki ooo yabancý alýþý geldi alýp gidecek hayýr tekrar vurmak için alýyor, 2.70 den indirdi 2.20 lere, ordan tekrar topladý sonra yine indirdi 1.90 lara, ordan yine topladý 2.10 larý gösterdi bi vurdu 1.50ye... þimdi 1.70-75 toplar bi vurur kim bilir nereye.
Þikayet etmediðim kurum kalmadý, cimer, spk hepsine yazdým, pwc ye direk mail attým böyle bilanço mu olur diye ama sonuç ortada..
Sayýn Selimsen takaslarý paylaþmýþ diyor ki yapan yabancý deðil yakýnýmýzda, katýlmýyorum. Hepsi Mondi, dolayýsýyla credit suisse in satýþ yaptýðý herþey yabancý hissesi... yapan yakýn evet o doðru, þirketin hakim ortaðý, ama o da zaten yabancý.
Ytd.
sayýn ordinary
Tahtadaki yabancý yada yabancý görünen citi hissemize hepimizden daha yakýn olduðu açýkça görülüyor... dedim.
Hakim ortaklarla beraber ve önceden bilgi þüphesi içinde olduðumu belirtmek üzere kullandým...
Takasý citi olarak kullanan hesaplar alým satýmda bundan daha öncede çokça görüldüðü üzere credit yaný sýra yatýrým finansmanýda kullanmaktadýrlar..
Son düzenleme : selimsen; 11-05-2019 saat: 19:47.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Kimi kime þikayet ediyorsunuz Allah aþkýna hani bir söz var it iti ýsýrýrmý diye spk denilen goygoycu kurumun bistin üzerinde hiçbir etkisi bana göre kalmamýþtýr.Sevgili patronumuz insaf a gelirse zararýmýzý kurtarýrýz yoksa gerisi hikaye.
Yer Ýmleri