Bu reklamcýlarý Gömerlerse bu tahtacýlar hareket daha iyi olacak sanýrsam kapa haber düþecek alýþ mý yaptý ne yaptý bu mondi...ytd..
Bu reklamcýlarý Gömerlerse bu tahtacýlar hareket daha iyi olacak sanýrsam kapa haber düþecek alýþ mý yaptý ne yaptý bu mondi...ytd..
Devre kesici geldi.serefsizler düþerken yapmazlar
Demiþtim size....Aman ha babacýðým Þiþman kadýn katolik nikahý her þey çok güzel olacak laflarýný aðzýndan bile geçirme yoksa her þey ters gidiyor babacýðým...🤣🤣🤣
Dedum mi? Demedum...Desem Derdüm...Diyeceðim zaman var mi? Henuz deðul...
Akþam'da 19.05'te Falcao Cimbom'a hayýrlý olsun...
Bu Perþembe bir þey olacaðýný tahmin etmiþtim...Ýnþallah satýcýsýz tavana yapýþýr...Ýlk hedef Akdeniz(2.00) ileeriii...
Sonra da Viyana kapýlarýna...
Ben yamyamlara 1.71 20 bin satýþ verdim 1.74 10 bin bakalým bu çakallar gerçekten açmý deðilmi Allah kimseyi utandýrmasýn ...😉
2 günlük AKD...Adamlar doðru dürüst mal almadan tahtayý zýplattýlar.Operasyon merkezi YKY gözüküyor.1.68 civarýnda açýkçýlar doluþtu..
Biraz kesenin aðzýný açsalar tahta kilitler...
![]()
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
50bin defa yazdým yine yazayým sevgili arkadaslar, hissenizi kiralamazsaniz, araci kuruma sozlesmenizde bu izni vermezseniz, acikcilari koseye sýkýþtýrirsiniz. bu adamlarin aciga sattigi mal sizin kiraladiginiz mal
Yer Ýmleri