1.50 ye gelirse hanýmýn arabasýný, devamýnda 1.40 gelirse kendi arabamý, 1.30 gelirse evimi satýp mal almaya devam edeceðim. Bedavaya mal bulmuþum ne yapayým![]()
1.50 ye gelirse hanýmýn arabasýný, devamýnda 1.40 gelirse kendi arabamý, 1.30 gelirse evimi satýp mal almaya devam edeceðim. Bedavaya mal bulmuþum ne yapayým![]()
tire için artýk yapamaz diyemem çünkü mondi istediði haberi yolluyor.bilonço da yok.herþey olur satarsýnýz 5 tl olur.alýrsýnýz 1.40 olur.teknik eðer iþlerse yarýn düþmeli.ama 3 gun öncede ralli sinyali vermiþti 5 basamak zor aldýk.zor bir tahta.birileri gelirse belki gider .ama tahtadaki on kurum ayný kiþi.ufaktan oynanýr yinede...y.t.d.
Tire için yapamaz demek bana ters, adamlar bir makina haber-i ile hisse fiyatýný %50 düþürdü benim bildiðim fabrikada çok makina var...!
Burda Tire patronunun mesuliyetsizligine devam edip etmeyeceði þayet halen bu ketenperelere devam ederse iþte o vakit hisse fiatý bu sefer 1.14 lere kadar bile düþebilir.
Birde iyi niyetli düþünelim makina haber-i ile düþen makina haberi ilede çýkar. Eee iþte o zaman ben cagininizda inanmaya baþlarým 3lu 5li 8 lý ve hatta 10 lü rakamlara ve elbette Sayýn Entrika nin bahsettigi sürdürülebilir karlý bilançolarýnda desteðiyle beraber.Olmazmi olur tabiki ama inanmakta güçlük çekiyorum.
Al sat turþusunu kur tavsiyesi deðildir.
Gerçekten çok akýllý bu hissenin spek. i ya da robotu herkesi gelin gibi oynatýyor. Aþaðý dersen yukarý, yukarý dersen aþaðý gidiyor. Kayýnvalide damat hikayesi vardýr aynen onun gibi..
Damat balýk almýþ yolda kayýnvalide balýklara göz dikmiþ, damada soru sormuþ .. damat bilememiþ, bir daha ayný soruyu sormuþ , damat yine bilememiþ ,,,, kayýnvalide balýklarý kapmýþ. Bilen bilmeyene anlatsýn noktalý yerleri..
Bizim tirede ayný mok. Herkes atýyo bilen yok.
ytd.deðildir, hikaye bu ya.
Kocaman büyük bir sansar var bu hissede hem de çok büyük. Doymak bilmedi.
https://www.fenerbahce.org/haberler/...ru-yapilmistir
Müsabakanýn Ýkinci Yarýsýnýn (47.) Dakikasýnda Yaþanan Kural Hatasýna Ýliþkin Ýtirazýmýz:
Müsabakanýn ikinci yarýsýnýn 47. dakikasýnda kalecimiz Altay Bayýndýr tarafýndan kullanýlan kale vuruþu sýrasýnda rakip takým Futbolcusu Papiss Cisse, ceza sahasý içerisinde kalarak kendi takýmý lehine avantaj yaratýlmasýna neden olmuþtur. Þöyle ki; ilgili pozisyonda kale vuruþu kullanýlýrken ceza alanýndan çýkmak için yeterli süresi olmasýna karþýn Alanyasporlu Futbolcu Papiss Cisse, her ne kadar sýrtý Fenerbahçe kalesine dönük gibi gözükse de göz ucuyla topu takip etmek suretiyle kendisi ve takýmý lehine avantaj yaratmýþtýr.
Bu ne yaa...
''AKIL AKIL GEL BÝRAZ BÝZE TAKIL''![]()
En kötü bir piyasada bile en düþük 1.61 olur bunun aþþaðýsýný beklemek hayaldir þuan tabiki...normalde düþürmek isteselerdi 1.50 çok çabuk getirirlerdi bence...
Babacýðým tetikde hazýr ol ani aktifden almaya çalýþ 3 5 bakma derim...genede sen iþini bilirsin akþamdan yaparsýn çiþini...büyük borsacý babacýðým...😉
Asla ytd....!!!!
Yer Ýmleri