Ýsterse cehennemin dibine düþsün her ay 2 3 bin alýyorum cuma portföye baktým 111k olmuþ bu gidiþle seneye 150 k olur adamlara haksýzlýk etmiyelim mal vermede çok comertler ya patlatacaklar elimizde yada lot manyaðý olacaz 2 3 yýla.
Ýsterse cehennemin dibine düþsün her ay 2 3 bin alýyorum cuma portföye baktým 111k olmuþ bu gidiþle seneye 150 k olur adamlara haksýzlýk etmiyelim mal vermede çok comertler ya patlatacaklar elimizde yada lot manyaðý olacaz 2 3 yýla.
CÝMER e þikayet edelim
Herkes þikayet ederse, Türkiye duyar
Ben bu þikayet hadisesinden bur sonuç çýkacaðýna pek inanmýyorum. Nasýl ülkelerde derin devlet var ise Türkiyedede derin SPK var olduðuna inanýyorum o yüzden minareyi çalan kompetanlar çoktan kýlýfýný hazýrlamýþtýr.
Yeterki caný istesin geçen sene nasýl 1.70 lerden 2.70 lere çýkardýysa isterse bu seviyelerden 3 lere çýkarýr yeterki istesin þeref yoksunu
Þikayet edecek olan insanlarýnda umudunu kýrmayalým..birþey çýkmaz gibi laflarla...bunun faydasý olur zararý olmaz deyip herkes yetkililere baþvurmalýdýr....!!!!!!
Bn sattm sonunda dayanamadm okulun harcý var yatýrmasam atýlcaktm yurt odasi icinde para istiolar o kadar zararla sattmki moralm cok bozuk yuzde20 zarar ettirdi bna it oglu it ben ogrencym ne istedinz lan benden kopek tire spekleri!!! Burnunuzdn gelsn lanet olsn size. Bn bi daa da borsaya bulasmam hepinize bol sans
13 yýldýr temettü veremiyor para kazanamýyorsan burada iþin ne.go home.bunlara teþvik verenlerde gitmeli....y.t.d.
Yer Ýmleri