Alıntı Originally Posted by ROTA Yazıyı Oku
selimsen-payrıt arkadaşlar sizlere bende çok teşekkür ederim Bende bir zedeyim
bizim için titiz bir çalışma olmuş her şeyi kanıtlları ile yazmışınız ayrıca kişi olarak dava hakımız varmış

benim anlamadım şey spk bu kadar kanıt varken yada cimer, maliye neden işlem yapmıyor. eksik birşeyy mi var anlayamadım.
yada kimse şikayet etmedi mi. etmiş olan kişiler yazmış etmeyenlerde varsa onlarda yazıversin arkadaşlar
bakın şikayeten korkuyorlarmış gözünüzü seveyim okuyan yazsın bari. baskı şart incelerler bu işi konu hassas

ytd. amaçlı yazı değildir
lgi:12.09.2019 Tarihli Başvurunuz

Kurulumuza 12.09.2019 tarihinde iletilen ilgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Mondi Tire Kutsan Kâğıt ve Ambalaj Sanayi AŞ (Şirket) ile ilgili olarak şikâyetlere yer verilmektedir.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun “Denetim faaliyeti ve denetim yetkilileri†başlıklı 88’inci maddesinin 2’nci fıkrasında; “Kurul, denetim faaliyetlerine ilişkin önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmelerinde dikkate alınacak ölçütleri ve uygulama esaslarını belirler. Denetim faaliyeti, önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmeleri kapsamında Kurul Başkanı tarafından oluşturulacak program uyarınca yürütülür.†hükümleri yer almakta olup, denetim faaliyeti anılan hükümler çerçevesinde yürütülmektedir.

Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 88’inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.

Bu çerçevede, ilgide kayıtlı başvurunuzda yer verilen iddialar ile ilgili olarak hangi olay/olayların sermaye piyasası mevzuatını ihlâl ettiğini ve iddia ettiğiniz olay/olayların gerçekliğini ortaya koyan bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi halinde, bu bilgi ve belgelerin Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında olması durumunda, dikkate alınabilecektir.

Diğer taraftan, yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde hak arama imkânları mevcut olup, Kurulumuzca yapılan incelemeler yatırımcıların genel hukuk hükümleri çerçevesinde yapacakları işlemlere engel teşkil etmemektedir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

ŞİKAYETE Cimerden gelen cevap şikayet etsende alacağın cevap bu

bilgini belgeye dök kanıtla diyor kısaca şirketin muhasebecisiyim ya belgelerin alayı bende