ben aldým dün .bugünde yukarý açtý .satýþ yok kademeli alýma devammmmm...y.t.d.
ben aldým dün .bugünde yukarý açtý .satýþ yok kademeli alýma devammmmm...y.t.d.
Kâr beklentisi içinde hareket ederse bu konuda usta olan var mý
Usta olan mý? Burada ondan dolu ama kendilerine bir faydasý yok [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.41 kýrarsa dedim arkadaþým...!!!
Bilançoya az kaldý 15 gün gibi iki gün önce açýklarsa 28 ekim pazartesi oluyor....
Þuan bu hisseyi bu fiyatlardan nerden alýrsanýz zarar etmezsiniz...kaçýrýlmayacak fiyatta bence...rezidansý satmakta geç kaldýnýz bence...alana kadar almadým diye piþman olacaksýnýz....!!!!!
En büyük usta benim babam entirika dýr...
Bu þahýs herþeyi bilir tek güveneceðiniz kiþi odur...
Seni heryere götürür aklýna bile gelmiyecek hayallerin peþinde olursun.götür beni gittiðin yere dersin hep...onun yolundan vaz geçme ha piþman olursun...😉😊
Asla ytd....!!!!!
Babacýðým senin kýlýçdaroðlu konuþma yapýyor diyorki poþeti paralý yaptýlar Türkiye’nin baþka bir sorunu yok muydu bunu paralý yaptýlar diye arabada sigara içmeyi yasak yaptýlar..,kendi arabasýnda insan sigara içmeyecek mi diye söyleniyor vb... oralar bizim topraklarýmýz deðil niye iþgal ediyor niye askerlerimiz ölüyor analarýmýz aðlýyor Ve Türkiye Suriye’ye niye girdi diye niye savaþ açtý diye söyleniyor duruyor Akýl almayacak konuþmalar yapýyor alýn size böyle bir zihniyetten baþbakan olursa ülke ne hale gelir...!!!!!!
Asla ytd...!!!!
Bir kere benim Kýlýçdaroðlu olmuyor bunu bilesin...
Ekrem baþkaný severim ve destekledim bu doðru...Buradan baþka bir sonuca varmak yanýltýcý olur.
Savaþý sen sakýn oyun konsolunda veya sinemada izlediðin bir þeyle karþýlaþtýrma...Savaþ ölüm demektir...Acý demektir....Keþke hiç savaþ olmasa...
''Silah tüccarlarý ve silah sanayisi olduðu müddetçe savaþlar olacaktýr''
Rahmetli Uður Mumcu bu konuyu çözdüðü için (Terör ve silah) katledildiðini unutmayalým...
Kýlýçdaroðlu'na þu soru sorulabilir...Madem savaþa karþýsýn neden tezkereye evet diyorsun?!!! Bu çifte standarttýr...
Senin hiç kulaðýnýn dibinden bir mermi geçti mi? Sesini duydun mu? Bak ben duydum...Nasýl bir acýdýr gayet iyi bilirim...Bunu bilirsen savaþýn ne kadar korkunç bir þey olduðunu kolay anlarsýn...
Ben her ne kadar savaþa karþý isem de Þu an Mehmetçiðimizin ayaðýna Allah taþ deðdirmesin...Umarým kýsa sürede vatanýmýza ailelerinin yanýna saðlýkla dönerler...Dileðim ve temennimdir...
Bence. arabada sigara konusu yorum yapýlmayacak kadar saçma bir konudur. Madem yasaklayacaklar sigara fabrikalarýný yasaklasýnlar...Devlet eli ile oynanan kumarý (At Yarýþý ve iddaa) yasaklasýnlar...Ocaklar sönmesin...
Baþka bir zihniyet iktidar olursa demiþsin? Galiba senin ve eþrafýnýn iþsizlik ve hayat pahallýlýðýndan dolayý sýkýntýnýz yok...Her zaman yeni bir iktidar kurulabilir...Cumhuriyet, Atatürk ilke ve inkýlaplarý ýþýðýnda...Çaresiz deðiliz...
Bu konularda sor fikrimi düþüncelerimi söyleyeyim...Tire konusunda 3. çeyrek açýklanana kadar susmayý görüþ bildirmemeyi tercih ediyorum...Bazen bir adým geri çekilmek her þeyi tüm çýplaklýðý ile net bir þekilde görmeye yarar....Tavsiye ederim...
Yer Ýmleri