Son olarak ta ''iman Kadn Sahneye kmadan Opera Bitmez'' anladn sen onu![]()
![]()
![]()
Son olarak ta ''iman Kadn Sahneye kmadan Opera Bitmez'' anladn sen onu![]()
![]()
![]()
Bu bir sava deil zaten Trkiyenin snrlarnn gvenliinin salanmasdr... Ve yllardr on blgeden Trkiyeye gelen snrlarmz tehlikeye atan pkk ypg pyd vb.. Gleri yok etmek amacyla yaplan ve Trkiyedeki g programndaki 4 milyon insann oraya geri gnderilmesi amal yaplan bir plandr...!!!
Zaten bu terr destekleyenler bunu istemedii iin u an dnya bu haldedir...neden destekliyorlar nk silah sat petrol uranyum ve sraili glendirme byltme ve baz karlar dorultusunda Her eyi yapar bunlar....
O yzden bu ticaret savalar bitmez....
O dediiniz parti hereye kardr olumlu olumsuz hereye muhalefetler....dnya plastie kar daha duyarl ve bitirmeye alyorlar dnyay tehdit eden pislikten bahsediyoruz nsanlarn bunu az kullansn diye paral yapma niyetlerine bile olumsuzluk yaratyorlar ne gerek var gibi....!???
sizlikten bahsetmisiniz evet isizlik ok byk bir sorun bu sorun her zaman vard zaten bunun iin istihdam gerek Ama lkemizi smren yabanclarn yapt zihniyette deil tabii ki....
Sigara sorununa gelirsek dnyada bu sorun var sadece bizde deil ve bundan ok byk bir paralar kazanld iin vergilerle bundan kimse vazgemez Sigara sorununa gelirsek dnyada bu sorun var sadece bizde deil ve bundan ok byk bir paralar kazanld iin vergilerle bundan kimse vazgemez Ama Trkiyenin en byk sorunu trafik cezalar ne kadar olsa dahi u trafik terrn nleyememesidir... Biz savalar diyoruz da bizim trafikte len Saymz her sene bu trele yaptmz mcadeleden daha fazladr ilk etapta buna are bulunmamas gesaymz her sene bu trele yaptmz mcadeleden daha fazladr ilk etapta buna are bulunmas gerektir....!!!!
Tabii ki Trkiyenin u anki yapt operasyonda hibir kardeimizin abimizin evlad msn elinin trnann taa Deymemesi Sa salim lkemize gelmesi dileklerimizle....🙏🙏🙏
Asla ytd.....!!!!
[QUOTE=Texasradikal;3812469]
O dediiniz parti hereye kardr olumlu olumsuz hereye muhalefetler....dnya plastie kar daha duyarl ve bitirmeye alyorlar dnyay tehdit eden pislikten bahsediyoruz nsanlarn bunu az kullansn diye paral yapma niyetlerine bile olumsuzluk yaratyorlar ne gerek var gibi....!???
sizlikten bahsetmisiniz evet isizlik ok byk bir sorun bu sorun her zaman vard zaten bunun iin istihdam gerek Ama lkemizi smren yabanclarn yapt zihniyette deil tabii ki....
ncelikle ''O parti'' derken sanrm Gazi Mustafa Kemal'in kurduu CHP'sini kastetmiyorsundur umarm..Zira senin ve kimsenin haddine dmez ''o parti'' demek...!!!
Her eye kar olmak demek, hakszla ve hukuksuzlua boyun ememek demektir. lkesinin tank ve palet fabrikas bata olmak zere deerlerinin birer birer satlmasna kar olabilmektir. Bak bu gn Tank Palet fabrikasn sattmz Katar lkemizi operasyon nedeni ile knam durumdadr. Sen bunu kabul et.....ine siniyorsa...O parti dediin CHP buna kar duru sergiliyor...
Biyat kltrne tabii olanlar ve kabulleni sergileyenler zaten bunu anlayamaz...Ne desek bo....
[QUOTE=Entrika;3812513]Kltrne tabi olan kim o zihniyettir.... hakszla kar olmakla hi alakas yok...CHP dediiniz Gazi Mustafa Kemal in partisi olsada uanki durumda hibir alakas yoktur....onlar knamay Amerika nn stedii dorultusunda knamadlar... Hepsi bir politikadr... Ben neden bahsediyorum sen bana neyden bahsediyorsun konular karman orman ettin... Ben de sana ne desem bo bunu anlayamayacak zihniyettesin nk babacm..,😉
Seninle bu konular tartmak istemiyorum. Sadece ortak bir konumuz var...''Ben cahil ve hi bir eyi anlamayan zihniyette...Sen harikasn...Her eyi en iyi sen bilirsin...Sen neymisin be abi''
Neyse gereksiz sayfa igal etmeyelim...Belki engin dncelerinden faydalanmak isteyenler olur engel olmayaym...
O senin kendi dncen olabilir ben kimseyi cahil de demem. Kimseyi aalamam da sayg erevesinde olur.... Ama sen herkesi bozarsn her eyi ok iyi bilirsin aalarsn buna gerek yoktur...akl akldan stndr diye dnrm ben byleyim....Sen daha harikasn babacm, Mkemmelsin..,ein benzerin yoktur senin... Sen neymisin baba byksn baba oy oy oy oy... 😉😊😂
Dohol %15 boru yapt gents geti iheva geecek gs geecek
Ve daha aklma gelmeyen bir sr fiat olarak yakn hisseler performans ola-rak bizim bu erefini s..gimin hissesisinden daha kemikli ckt kemiini s...gimin irketi. Aldm gne lnet olsun elim kirilaydida almiyaydim seni ******** kat.
Ayriyeten 3 .bilanconunda yle 10 15 geleceini hi sanmyorum benim beklentim 30 ile 50 aras zarar acikliyacagi bunun iin bir donem yok zaten tire ********ininde buna ihtiyac yok.
Biz tire yatrmclar lnetlemiiz haberimiz yok.
Hapsinin Allah belasn versin diyecek baka bieyim yok haram olsun
Ben harbiden zarardaym arkadalar ya sizler kzan kzana hala neden buradasnz yoksa sizde mi benim gibisiniz yoksa baka bii mi var anlayamadm. niye burdasnz sorum bu.
yatrmamavedeeritamaz.!
Yer mleri