En tehlikelisi kaðýtla duygusal bað kurmaktýr. Bu çok tehlikeli bir durumdur. En güzel karar ise karasýzlýktan iyidir. Þu an kaðýtta olanlar için realize edilmediði sürece kar zarar hesabý olmaz.
Hedefine, yatýrým stratejine uygun seviyeyi yakalamýþ olmaný diliyorum. Nasýlsa buralarda dönüp duruyoruz benim EREGL'de de sýký pozisyonum var. Bir iki kaðýt daha var ama henüz olgunlaþmadý...
Endeks herhalde düþe kalka 130 bine gidecek çünkü faizler düþtü, jeopolitik riskler azalýyor. ABD-Çin ticaret konularý yakýn zamanda çözüme kavuþursa risk iþtahý giderek artacak.
Tire için de umarým bundan sonrasý iyi olur. Hafta sonu daha saðlýklý bir deðerlendirme yaparýz. Bu iki gün extra oldu...
Saðlýcakla, güzel insan![]()
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Tarihinde ilk defa bukadar düþmeden gitti 10 senede bu 2. Tavan birde tavandan döndü....eðer tahtacýyla reklamcýlarla beraber anlaþma yoksa mutlak döner çok kye mallandý...hala reklamý oluyor...belkide mondiden izin alýndý götürmek için bakalým 1 kaç güne belli olur 3 4 5 gidersede yýllardýr beklediðim için üzülürüm 😥...yoksa sorun deðil bu ortamda mal satmak yürek ister......🤔
sanada saðlýcakla babacýðým Hoþçakal☺
Arkadaþým bu seferki çok farklý keþke dönse de alsam bu fiyatlar artýk bulunmaz bence hayal seninki.... Sadece reklamcýlar nereden çakacak ona göre bir fiyatlama olacak olabilir ama bu seferki çok farklý arkadaþýn dediði gibi fiyatlamalar yüksek olabilir....herþey olur ama 2.20 asla 😉
2.74 yeni destek .direnç 3.36 y.t.d.
Tavanda 3 milyondan fazla alýcýlý olduðu için açýlýþ yüksek açacak muhakkak ama nereden döner bilmiyorum...tahmini 3.08 geçerse 3,13 geçebilirse 3,27 olur bakalým oyunu nerede bozacaklar aþaðý ivme nereye gelecek..., At koþar baht kazanýr derler...bahtýmýzda varsa her þey olur...😉
Yer Ýmleri