hedefim gerçekleþti. hoþçakalýn...y.t.d.
Bende 3.14 ortalama ile vedalastim, kalan hissedarlara bol kazançlar dilerim.
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þiþman kadýn sahneye hazýrlanýyor daha iþi bitmedi hazýrlýkta....😉
Seans sonuna -12 bekliyorum bakalým ne yapacaklar...borsada herþey olur....umarým herkesin gönlünce olmasý dileklerimle....
Asla ytd....!!!!
3,37 3,38 satýþ için bulunmayacak fiyatlar tabii ki þimdilik umarým kimse piþman olmaz satmadým diye...😉
Kesinlikle kimseye sattýnda demiyorum alýnda demiyorum....!!!!
Son düzenleme : Texasradikal; 13-12-2019 saat: 12:09.
texas dostum demek senide sýrtýnda attý bu kýsrak halbukibiz bunun hertürlü çilesini çekmiþtik sefa zamaný yaklaþmýþtý tire o kadar toplu ki eðer þiþman kadýn sahneye çýkarsa tire yi çift rakamlarda görmek o kadar zor deðildir bunun aynýsý 3 lerdeyken durdo demiþtim hiçkimse inanmadý ve hedefim 20 demiþtim ben 10 larda indim þimdi kendileri 14 civarýnda
ytd deli saçmasýdýr
Dostum aynen öyle de çok yýprattý geri gelecek derken ters köþe oldum...düþerse alýrým bu saatten sonra da üzülsek de bir þeye yaramaz ama seans sonu kapanýþta düþme Yapabilir yukardan mallanan çok küçük yatýrýmcý doldu umarým kimse mahcup kalmaz sevindim sen de uzun zamandýr buralardasýn inþallah senin de gönlüne göre olur akrep kardeþ....çok sevindim sen de uzun zamandýr buralardasýn inþallah senin de gönlüne göre olur akrep kardeþim
😉
Yer Ýmleri