Vergi dairesi 12,7 trilyon geldi
Vergi dairesi 12,7 trilyon geldi
Þirketin fiili faaliyet konusu: Oluklu Mukavva Kutu ve Kaðýt, Oluklu Mukavva, Ofset Baskýlý Kutu ama gel gör ki hisse çok ketum![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Geçen yýl ayný dönem kâr: -2.683.113
Bu yýl birinci çeyrek kâr: 6.657.031
Çok parlak olmasa da, karantina döneminde dedikleri gibi kutu ambalaj talebi arttýysa, ikinci çeyrek çok daha iyi gelir.
Hisse uzunca bir süre uyguda kalmýþ. Borsa terse dönmezse istikbal var diye düþünüyorum.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
þu grafik yalan söylemiyor ama bakalým ne yapacak?
http://share.matriksdata.com/share.a...06091529587829
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ýlk defa sattýðýma seviniyorum.
biraz daha düþsün bakalým... apiko bekliyorum...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
kaçtan sattýnýz ki sayýn because bu kadar seviniyorsunuz ?
7.02 lerde satmýþtým. sattýk tan sonra
yünsa almýþtým. yünsa %22 karým oldu.
satmasaydým hala bekliyor olacaktým. sevinmemin sebebi tire yi satýp yünsa almak... hoþ yünsa yý da %22 kârla sattým. nakýtte tire yi bekliyorum þimdilik...
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Yer Ýmleri