adamalr 1 aya kadar çarþý pazar açýcak avm lerde açýlýcakk bu hala yerindee sayýyorrrrr
adamalr 1 aya kadar çarþý pazar açýcak avm lerde açýlýcakk bu hala yerindee sayýyorrrrr
Senin gibi hissenin ben, ne diyeyim yahu. 4500 puan çýkan borsada ölü eþþek modunda yerinde saydý yahu. Bir daha girmem herhalde. Birkaç hisse belirlemiþtim onlar %20 civarý gitti bu zamanda. Bu geri geri sardý. Kalýn saðlýcakla ben gidiyorum. Baþka hisselere yelken açarým artýk dedim. Hisse çýkýþ mi yapýyor ne ??. Sanki beni beklemiþ 🤨🤨
herkes terk etmiþse kuluçkanýn radarýna girer.
2 .3 dan 2 34 e kadar bu 4 kademede günlük hacmini tamamaldý o...ccc tahtacý kademelri yýðýyor hafif ten alýcý gelse hoþ alýcýda satýcýda kendi ya endeks aþagý düzeltmede tekrar 2 leri test edicektirrr ytd
bu kadar iþlem hacmini boþuna yapmazlar. sadece komisyonu bir dünya zarar. var bi düþündükleri,yaþayalým görelim.
komisyon devede kulak dostum bunlara 1000de 03 den ne olurkii dd deðeri 0.27 en az 0.5 den iþlem görmesi gerekiyor bunda nerrden baksan 4 lira lara takabül ediyorr asýl zaarar burada þirketin deðeri yerlerde sürünüyor patronun umurunda deðill deðerinin 4 te birine iþlem gördükmek daha bi faciaa ytd
yapý kredinin robot her tahtada tam bela.
endeks 100 puan aþagý düþtüðünde otomatik 1 kademe aþagý basýyor robott çýkýþtada tam tersi her 500 çýkýþta 1 kademe çýkýþþ![]()
Yer Ýmleri