Birileri yine güldürdü beni. 400 binin yüzde 10 unu 15-20 bin olarak hesaplayanlar bu hisseden nasýl kazanacak..
Hesap bilen yok..
Birileri yine güldürdü beni. 400 binin yüzde 10 unu 15-20 bin olarak hesaplayanlar bu hisseden nasýl kazanacak..
Hesap bilen yok..
Artý 15 yýldýr elinde hisse de tutuyormuþ. Sen 15 yýl önce hisse kaç tl idi ve kaç lotun vardý onu söyle inanayým.
Herkes iþkembeden sallama yapýyor.
Geçen sene 4. Çeyrek açýklanmadan harekete baslamýstý ufak ufak ogün +%7 deyken o felaket bilanço açýklanmýþ ve eksiye dönmüþtük. 1-2 ay sonra yine ayný fiyatlara çýktýk ama ogün iyi can sýkmýþtý. Oyüzden bilançoya çok takýlmamak lazým. Yapýlan iþ belli pazar belli %70 mal dýþarý satýlýyor. Bilanço bencede ne uçar ne kaçar. Paralar kasada duracaðýna yeni yatýrým yapýlsýn pazar büyütülsün. Bu kaðýt ozaman dediðiniz uçuk rakamlarý görür. (100 tl üstü 😆/) onun dýþýnda hareket alaný belli. O alanda bol trade ile maliyeti çok aþaðýlara çekmeye müsait.
NETAÞ'a bakýyorum hasýlat iyi. Ama zarar BÜYÜK.
EFK da düzelme olsa da 46 milyonu 110 milyon zarara dönüþtürmüþ.
Kront ta denge yok. ÝSTÝKRAR yok. 3.çeyrekte bu sefer zarar yazmýþ.
Goody 2.2 milyar hasýlata anca 61 milyon KAR. O da geçen yýl 136 milyonmuþ. Bu yýl yarýya düþmüþ.
ÝHLAS grubu gibi millette beyin býrakmayan gruplarý ise hiç düþünmeyelim.
FMÝZP yatýrýmcýsýný alýþtýrmýþ. 10 yýldýr hep KAR.
ÝSTÝKRAR: Yatýrýmcý açýsýndan çok önemli bir kriter olmalý
http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr.
Her zaman olduðu gibi birileri aklýnca çoðu kiþilerin yazdýklarýný çarpýtýp ters algý oluþturmaya çalýþýyor.300 400 binliralik daire ,senelik 15 20 bin kira getirir.fakat bu hisse %10 gelir getirir derken neyle neyi kiyasladýðýmý,hoþ gayette güzel anlamýþtýrda nedense baþkalarýnýn anlamasýný istememiþliðinden midir neyse.bu hisseyi 2009 dam 4 5 yýl önce tanýdým.ögünlerde hisse 400 tl civarýydý,sermayesi 200 bin tl civarýydý.hisse sermaye artýrýyorum dedi hisse bir hafta boyunca tavan tavan gitti.3 ay sonra hisse fiyatý 1400 tl gibiyken 1 e 68 bedelsiz sermaye artýrdý ve elinde hissesi olaný hisseleri 69 katýna çýktý,hisse fiyatý bölününce 23 tl civarý olmuþ oldu.nasýl ki sermaye artýrým haberiyle 10 tavan yaptýysa bölünme tamamladýk sonra 3..60 tl lere geriledi.bu 3.60 tl hisse fiyatý bölünmeden önceki fiyatý 250 tl gibi olmuþ oluyordu.sonradan zaman içinde yükseldi düþtü.Aslýnda bunlar beni hiç ilgilendirmiyor.ben temetrumu hep aldým.beni ilgilendiren tarafý hisseni fiyatý deðil,temetrunun bu yýl nekadar olacaðýdýr.Okadar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Gayfe içen var mý.
Bugün ben ödeyeceðim...
Yer Ýmleri