25 ten alan birisi mecbur kalmadýðý takdirde bunu neden 17-18 e satar?
O sýrada 31 milyon KAR etmiþ. 2 lira temettü vermiþ. Hisselerin bir kýsmý Tenneco'ya devredilmiþ.
Durum daha iyi...
25 ten alan birisi mecbur kalmadýðý takdirde bunu neden 17-18 e satar?
O sýrada 31 milyon KAR etmiþ. 2 lira temettü vermiþ. Hisselerin bir kýsmý Tenneco'ya devredilmiþ.
Durum daha iyi...
http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr.
ABD ya da dünyanýn diðer geliþmiþ ülkelerine ancak yüksek teknoloji ile üretirseniz böyle ÝHRACAT yapabilirsiniz.
Bu motor parçalarýný üreten ve hasýlatýnýn yaklaþýk üçte birini KAR olarak açýklayan bir þirketin hisse senetleri elbette kýymetlidir.
Ürettiðiniz parçalar dünyanýn en önemli en bilinen OTO þirketleri tarafýndan kullanýlýyor.![]()
http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr.
Maxim nerde Arap sermayesi ? Hep tras, o zaman ben de beti arttiriyorum ve Rus sermayesini getiriyorum.. Biz de bekar yurtdisi santiyecisiyiz , paraya ihtiyac yok cok sukur , ben de bekliyorum.. Hodri meydan ! Patron bizde ki lotlari daha bekler, sal asagi biraz daha toplim, isime gelir ..
Burada sanki herkes üfüror.
Ben böyle hissediyorum.
Herkes elinde onbinlerce lot olduðunu beyan ediyor.
Yersen tabi.
Bir an önce makul fiyatlara geleydi de buralardan ayrýlaydým.
Sýktý bu aþýrý yalan ortam.
Ýnþallah elinizde onbinlerce lot vardýr da kazanýrsýnýz.
Bu hafta bir operasyon ile 20 li rakamlarý bekliyorum.30 TL ye yakýn her fiyat benim için tas tarak topla kaç Fiyatlarý dýr.
Þirketin yeni ortaðý tenecco da sanýrým dereli ailesi gibi çakal.
Adamlarýn gözüm tutmuyor.
Bendeki izlenim bu yönde.
Seçimden önce borsada bir yükseliþ bekliyorum.
Þu S 400 lerde kuruldu mu ABD ÝLE göbek baðýmýz kesilir.
Ýþte o zaman HERÞEY DAHA GÜZEL OLACAK.
Mevla bu ülkeyi S 400 süz BIRAKMASIN.
DEÐÝL MÝ KAYIP EVLAD.
MAXÝMMMMM..
Yer Ýmleri