Bakýn hacim yapan ÝÞ yatýrým.
Gedik þu bu ... Diðer kurumlarý zaten yazdým.
Açýk net.
Özellikle hacim yapanlarý takip edin.
Bakýn hacim yapan ÝÞ yatýrým.
Gedik þu bu ... Diðer kurumlarý zaten yazdým.
Açýk net.
Özellikle hacim yapanlarý takip edin.
http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
Yatýrým kararlarý SPK'nýn kurallarýna göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadýðý için yazdýklarým, yatýrým kararlarý verilirken kullanýlmamalýdýr.
Yine bazilari saldiracak ama guzel mal kitlediler 22 den falan millete , ne yazik ki oyle oldu galiba Bu kagitla ilgili tecrubelerim beni yaniltmiyorsa
Maxim al satçý olsan dediklerine eyvallah diyeceðimde. Hem uzun vadeci olup hemde bukadar sallamaný anlamýyorum. Bukadar olumsuzsan niye bekliyorsun. Bekleme sebebin nedir öðrenebilirmiyim.
yazdýklarým tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
bence þikayet edecek bir durum yok, spekler istediðini yapsýn, uzun vade düþünenler en çok kazancý fiyatlarýn düþüþlerinden kazanýrlar, bu durum uzun vade düþünenler için fýrsat olabilir, 2 ayda %47 yükselmiþ 2 günde %13 düþmüþ, gayet normal, þimdilik döneceði yeri bekleyip görmek lazým, buralarda tutunmasý bile gayet baþarýlý sayýlýr bana göre... dýþarýdan bakan biri olarak grafik pek saðlam durmuyor ve hala pahalý görünüyor, buralarý destek yapýp yatay olarak da olsa kalmalý, son temettüye göre temettü verimi 19,68 fiyatý ile olarak %8,38 civarý makul fiyatlar, ama biraz daha düþerse %10 verim civarý olursa daha güzel olur,
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
Bekleme sebebim satarsam ucarsa bunun acisina dayanamam o sebeple tutuyorum, ben sattim uctu muhabbetini bilirsin, onun basima gelmesini istemiom. Eee madem ucacak diye inanmiosan Niye beklion dersen, yeter ki ucurmak istesinler haber uydururlar ne olacak![]()
Böyle sürekli karlýlýðý olan güzel temettü veren þirketler satýlmaz yav ,karlýlýðý devam ettiði sürece düþtükçe alýnýr bana göre, 2 aydýr elinde tutan birisi için %30-40 artýda %10 da temettü alsa zaten % 50 yýllýk kazanç olur, jantsa %100 yapmýþ ,bfren alkim temettü hisseleri çok kazandýrdý bu sene, ve sanýrým son 1-2 aya kadar toplayanlar geleceðin zenginleri olurlar gibi görünüyor, tabi fiyatlar hemen hepsinde þu an için çok þiþti, biraz sindirilmesi lazým sanki
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
Yer Ýmleri