-
Aldığım güne lanet okurken ,şimdi sattığım güne lanet okuyorum. Bu kağıtdan emekli olacam derdim hep ama 3-4 sene bekleyip sonrasında satmak. borsada şu bir gercek inandığın kagıdı bırakmayacaksın.şimdi arkasından bakıyorum
(( yazarken bile elim titriyor.
-
Ben pes ettim. Hayırlı yolculuk kalanlara. Bürüt takas gelirse daha iyi yerleri görür gibi duruyor.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sevgili kardeşim buralarda ky dostu gibi görünüp sanki kağıt değerine gelmiş gibi algılattırıp 35 lerden sattırdılar.
-

Originally Posted by
enginEER75
Sevgili kardeşim buralarda ky dostu gibi görünüp sanki kağıt değerine gelmiş gibi algılattırıp 35 lerden sattırdılar.
Valla bilmiyorum ama 6 ayda kaybım 1+1 ev parası. 4 sene tasıyıp arkasından bakmak insana koyuyor.
-
Derdiniz büyük
Damadı fetö den tutuklu komşum 13 den al yat dedi 2011 den beri 16 yı geçemedi almam dedim pişman değilim
-
spek baskı yaparak elindeki malı kaptırdı HAHAHAHAHAAA
-
Spek elinde malı kime kaptırdı, spek kim?
-

Originally Posted by
patience
Dolaşımdaki senetlerin 11% si ile tavan devam ediyor. Bu da gösteriyorki senet gayet toplu bir halde birilerinin elinde duruyor.
Bundan sonrasında ilk durak 90 tl civarı olur gibi.
Biraz daha gayret !
Ancak devam etmek için sağlam yürek gerekir. Ben 40 % si ile vedalaştım. Belki de benim gibi ky nin önceki ve bu seviyelerden yaptığı satışlar ile yükseliyor !!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri