fmizp kartepedeki balata fabrikasý ne zaman faaliyete baþlayacak bilen varmý bunun durumu nasýl olacak ytd
Yatýrýmcýlarýný iyice bezdirdi sanýrým sattý çýktýmý acaba tüm yatýrýmcýlarýherkes bezdiyse çýkýþ yakýndýr herhalde
Maliyet 51,60.
Bir yere gittiðim yok. Hedef bedelli/bedelsiz sermaye artýþý sonrasýnda malý 400 den itibaren kademeli boþaltmak [emoji6][emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçen sene patron ciddi miktarda kasasýnda duran kaðýtlarý 110-128 tl den satýþýný yaptý. Daha önce 60-90 tl aralýðýnda sattýklarýný geri almak yerine bu yolu seçti diye deðerlendiriyorum.( o sýrada belkide baþka birileri tahtaya hakim olmuþtu ve onlarla baþa çýkamadý ve borsa dýþý kaðýtlarýný devreye soktu
) Tekrar tahtaya hakim oldu.Bence þu anda alttan topluyor. Ne kadar sürer ?. Uzun zamandýr, 68 e bölündüðünde ve son 15 tl den 90 tl lere çýktýðýnda da hissede vardým. Þu anda toplamaya baþladým ama patronun bu toplama iþini çok uzun zamana yayacaðý endiþesi ile acaba zamanlama yanlýþ mý diye kendi kendimi sorguluyorum. Öte yandan hissenet te kimsecikler yok , o halde zaman yakýn diye deðerlendiriyorum.
takibe aldýk bakalým..
nisan ayýndan itibaren buraya nokta bile koymamýþlar...
NOKTA
126.80 ve 116.80 önemli.. habercý gelebilir..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Halen ýsrarla sürünüyor. Bize de sabýrla beklemek düþüyor. Ayrýca ; 4,95 den iþc satýp fmizp almakla da zamanlama hatasý deyip avunuyorum. Býkmak yok sabýrla devam.
Yer Ýmleri