Köküne öyle yapýþanlar var ki, silkelerken elindekleri kaptýrýrlar mý bilemem. Bir kaçýrýrlarsa ipin ucunu daha da yukarýdan almak zorunda kalabilirler. Onlar bu durumlarý çok iyi bilirler. Tahtayý gözetleyen, bir kenardan ataða kalkmaya hazýr atmacalar vardýr ki, onlara kaptýrmak istemezler. Ben sabýr ve inatla bekleyeceðim. Zaten hayallerime ancak bu þekilde kavuþabileceðime inanýyorum. Hiç acelem yok.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
8 aydýr baskýlýyor hayýr ola
https://fintables.com/sirketler/FMIZ...ari-temettuler
en son 30 Temmuz 2008 de % 6800 bedelsiz artýrdýðý günden beri 2023 Mart ayýna kadar hep azýcýk azýcýk temettü daðýtmýþ. Bu nedenle temettü endeksinden çýkarýldý. Henüz bilanço ve bedelsiz artýrým hakkýnda bir haber yok. Tahta hep gözümün önünde bir cepten bir cebe vrmanla kaz avlamaya devam ediyorlar. Bu da demek oluyor ki; bu yýl bedelsiz vermek zorundalar. Bunun kaçarý yok. 16 yýldýr sermaye artýrmamýþ. Kimse yemesin biz yiyelim diyorlar. Ýyi de biz aðaç kovuðundan mý çýktýk? Beklemeye devam. Onlar düþürdükçe ben de onlardan önce kapmaya devam ediyorum. Gerekirse 30 Temmuz a kadar beklerim. Bu fiyatlar zaten kelepir. Onca kaðýdýn çýkýþýný kaçýrdým. Buna deðecek bir sonuç almadan bu kaðýttan asla çýkmayacaðým.
Endeks 10.000 e dayandý bu akýllým halen 7500 endekse göre hareket ediyor. Biri çýkacak öyle bir çarpacak ki o zaman ne yapacak merak ediyorum.
16 senedir biriken bedelsizin görüntülerini izliyorum. 16 sene önce % 6800 bedelsiz vermiþ. Þimdi artýk % 10.000 olmasý bana göre yakýn ihtimal. Ondan dolayý bu baský ve dar alanda kýsa paslaþmalar. Haydi yürü Piston. Kim tutar seni? Daha yolun baþýndayýz.
Yer Ýmleri